Predaj: Znížená cena!!! Rodinný dom v meste Turzovka(056-D)

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Turzovka
2059 m²
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
159.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

50266x zobrazená v zozname / 4596x zobrazená detailne / 327x zobrazená detailne tento mesiac

Znížená cena! Ponúkame Vám exkluzívne na predaj starší udržiavaný rodinný dom po čiastočnej rekonštrukcii v meste Turzovka, ktorý je postavený na rozsiahlom rovinatom pozemku o celkovej výmere 2059 m2.Disponujeme novým znaleckým posudkom. Fotodokumentácia obsahuje aj vizualizácie. Ponúkaný dom je napojený na elektriku, prípojka vody je z verejného vodovodu aj z vlastnej studne, odpad vedie do žumpy a je tu možnosť pripojenia na plyn. Vykurovanie je ústredné zabezpečené kotlom na tuhé palivo a aj elektrickým kotlom. V obývacej izbe je krb, ktorý je prepojený na ústredné kúrenie. Okná sú plastové a strecha je pokrytá plechom. Na pozemku sa ešte nachádza stavba hospodárskej budovy a dvojgaráž. V hospodárskej budove sú stroje na spracovanie dreva, ktoré sa dajú po dohode odkúpiť. Celé prízemie bolo rekonštruované a pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby spojenej s kuchyňou, spálne, kúpeľne, samostatného WC, komory. Domu je vkusne zariadený klasickým štýlovým nábytkom. Všetko je farebne zladené s podlahami a kamenným obkladom na stene. V podkroví sa nachádzajú ďalšie tri samostatné izby a odkladací priestor. Celý dom je podpivničený a nachádza sa tu kotolňa, sklad paliva a tri miestnosti, ktoré sa momentálne využívajú ako sklad. Lokalita sa vyznačuje dobrou dostupnosťou do centra mesta a tiež blízkosťou prírody. V meste je kompletná občianska vybavenosť, sú tu školy, škôlky, poliklinika, obchodné centrá a množstvo prevádzok služieb.

CENA: 159.900,-Eur


V cene je kompletný právny a finančný servis, vypracovanie Kúpnych zmlúv, vklad na kataster.
Kontaktovať nás môžete na tel. čísle Turzovka



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Turzovke

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Turzovke. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0915817.., uveďte číslo ponuky ZR-05...

Pozícia realitnej ponuky

159.900,- €
Cena nehnuteľnosti 27.000,- € 429.900,- €
2059 m²
Rozloha pozemku 174 m² 3000 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2059 m²
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-056-D ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny