Predám zabehnutý penzión LUBETHA v obci Ľubietová /video obhliadka

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

VIDEO: https://youtube.com/watch?v=bngcXv-elBk

PONUKA: Ponúkam na predaj ubytovacie a stravovacie zariadenie - Penzión  nachádzajúci sa  v prekrásnom prostredí Slovenského Rudohoria v nerušenej časti v  katastri obce Ľubietová .
Penzión bol skolaudovaný  v roku 1983 a v roku 2012 bola zrealizovaná rozsiahla rekonštrukcia , oprava a komplexná výmena vnútorného zariadenia chaty. Nehnuteľnosť je veľmi dobre udržiavaná ,stavba je murovaná z tehál, tvárnic , blokov.  V rokoch bolo realizované zateplenie objektu v rozsahu 2/3 stavby.
 Strecha je plechová sedlová. Okná sú plastové. V obytných izbách sú PVC podlahy na ktorých sa nachádzajú  koberce. Objekt disponuje 87 lôžkami a pozostáva z dvoch podlaží. Na chodbe v suteréne, na recepcií, v priestoroch baru a v spoločných sociálnych zariadeniach  je dlažba. Nehnuteľnosť je napojená na vlastný zdroj vody,  elektrinu a vlastnú studňu. Kúrenie je elektrické s možnosťou kúrenia na pevné palivo . Odpadová voda je riešená prostredníctvom septiku.
Na pozemku sa nachádza vlastný vodojem, detské ihrisko, asfaltové basketbalové a trávnaté futbalové ihrisko, lezecká stena, učebňa,  preliezky , detské atrakcie,  farmársky dvor, kaplnka, altánky s vonkajším sedením, jazierko, pozemok je lemovaný potokom. Zariadenie sa využíva na školy v prírode, svadby, zábavy, firemné akcie a na rôzne rekreačné podujatia. Objekt je chránený kamerovým a alarmovým systémom. Objekt má WIFI pripojenie.

VÝMERA: Pozemok 7213 m2 (možnosť dokúpenia ďalších 50 000 m2 pozemku), úžitková plocha 3000 m2, zastavaná plocha 4000 m2
ORIENTÁCIA: Penzión je orientovaný na východnú a západnú stranu.
PARKOVANIE: Je bezproblémové i pre viacero áut. Možnosť parkovať v areáli objektu.

DISPOZÍCIA A VYBAVENIE OBJEKTU: Dispozične pozostáva z dvoch podlaží a suterénu.
Suterén : Kotolňa, sauna, decká herňa, technické a skladové priestory.
Prízemie : Ubytovacia časť - 34 lôžok v rodinných izbách s vlastným sociálnym zariadením, recepcia, kancelária, skladové priestory, kuchyňa , reštaurácia, bar so sedením,  vonkajšia terasa.
Poschodie : Spoločenská miestnosť 160 m 2 , banketka, ubytovacia časť 53 lôžok v rodinných izbách so sociálnym zariadením.     

POLOHA: Penzión sa nachádza v obci Ľubietova okres Banská Bystrica, ktorá je vzdialená 23 km od mesta Banská Bystrica, 36 km od Čierneho Balogu. ODPORÚČAME OBHLIADKU, na cene sa vieme ešte dohodnúť!

Pre viac informácii a dohodnutie obhliadky kontaktujte makléra Martina Borza- Real Property & Consulting na tel. číslo

Podobné realitné ponuky

NA PREDAJ - PENZION HOREC, Králiky-podnikanie na kľúč
Predaj 499.000,- €
NA PREDAJ - PENZION HOREC, Králiky-podnikanie na kľúč

!!!!!!!!!K dispozícii nový znalecký posudok z 13.6.2023!!!!!!!!REKAPITULÁCIA VŠEOBECNEJ HODNOTYVšeobecná hodnota celkom 1 349 799,02Realitná kancelária TIME4DREAMS Vám ponúka na predaj zabehnutý penzión v lyžiarskom centre...

Hotely a penzióny 0 m2 Králiky / Martinová
Na predaj rozostavané rehabilitačné centrum Králiky
Predaj Cena v RK
Na predaj rozostavané rehabilitačné centrum Králiky

3RP reality ponúka exkluzívne na predaj rozostavanú stavbu rehabilitačného centra medzi obcami Králiky a Malachov (okres Banská Bystrica).Nehnuteľnosť sa nachádza pod horou s výhľadom na okolité lúky a pasienky...

Hotely a penzióny 900 m2 Malachov / Malachov
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
NA PREDAJ - PENZION HOREC, Králiky-podnikanie na kľúč 499.000,- € Hotely a penzióny 0 m2 Králiky
Martinová
predaj
Na predaj rozostavané rehabilitačné centrum Králiky Cena v RK Hotely a penzióny 900 m2 Malachov
Malachov
predaj