Predáme 2-izb. mezonety v novostavbe, lokalita PANSKÉ POLE, Vráble

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Vráble
Ulica.: Horný Ohaj
83.46 m²
holopriestor
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
116.700,- €
Ponúknite vlastnú cenu

151683x zobrazená v zozname / 8872x zobrazená detailne / 194x zobrazená detailne tento mesiac

Jedinečná ponuka v meste Vráble. Projekt Panské pole prináša nové možnosti moderného bývania!

Bývanie vo Vrábľoch už nebude iba o klasických panelákoch. Dávame Vám do pozornosti nové byty vo výstavbe, v moderných nízkych bytových domoch. K dispozícií budú najžiadanejšie jedno a dvojizbové byty ale i varianty týchto bytov s galériou a uskladňovacím priestorom, ale i terasové apartmány. Klenotom bude trojizbový apartmán s dvomi priestrannými terasami na najvyššom podlaží.
Pre náročnejších klientov bude k dispozícii variant 2-izbových bytov s obytnou galériou a uskladňovacím priestorom na vyvýšenom podlaží, tzv. 2-izbový mezonet (bez pivničnej kobky) s celkovou rozlohou 83,46 m2.

Z hľadiska dispozície sú tieto mezonety dômyselne navrhnuté. Vstupná chodba s priestorom vstavaného šatníka, otvorený priestor obývacej izby, kuchyne a jedálne, spálňa s priestranným šatníkom a s výstupom na loggiu, galéria na vyvýšenom podlaží, uskladňovací priestor, kúpeľňa, oddelená toaleta. Toto všetko získate kúpou tohto variantu bytu.

Byty sa budú predávať v štádiu holobyt, kde samozrejme ponúkame aj možnosť dokončenia do štandardu a štandardu plus. Tento 2-izbový mezonet v štádiu holobytu ponúkame za 116.700€.

Úpravy exteriéru a celého okolia doplní výsadba trávnika, drevín a okrasných rastlín. Samozrejmosťou bude oddychová časť – park s lavičkami a detským ihriskom.

Energetický certifikát zatiaľ nie je vypracovaný.

Lepšie je raz vidieť, ako stokrát počuť a práve preto kontaktuje našu realitnú sprostredkovateľku na telefónnom čísle alebo prostredníctvom e-mailu Dohodnite si stretnutie ešte dnes, zodpovieme Vaše otázky a radi Vás privítame na obhliadke.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu vo Vrábliach na ulici Horný Ohaj

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Horný Ohaj vo Vrábliach v cene 116.700,- € je o 20.822 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu vo Vrábliach. Rozloha je o 17 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu vo Vrábliach. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 2-izbového bytu vo Vrábliach. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR-02...

Pozícia realitnej ponuky

116.700,- €
Cena nehnuteľnosti 75.000,- € 199.950,- €
83.46 m²
Úžitková plocha 46.5 m² 100 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha83.46 m²
Vlastníctvofiremné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-02-0081 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.