Predáme 3 izbový byt v novostavbe v Lužiankach, okr. Nitra

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Lužianky
Ulica.: Lužianky
3
predaj - 3-izbový byt
169.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

64321x zobrazená v zozname / 4539x zobrazená detailne / 244x zobrazená detailne tento mesiac

3 IZBOVÉ BYTY V SKOLAUDOVANÝCH NOVOSTAVBÁCH V PREVEDENÍ HOLOBYT, ŠTANDARD A NADŠTANDARD.

Ponuka bývania v obklopení prírody a zároveň s rýchlou dostupnosťou do mesta. Predstavujeme Vám novostavby so vzhľadom rodinného domu so štyrmi 3 izbovými bytovými jednotkami.

Na predaj ponúkame 3 izbové byty, nachádzajúce sa v novovznikajúcej lokalite s rázom domovej výstavby. Z dispozičného hľadiska byt na prízemí pozostáva zo zádveria, chodby, spálne, detskej izby, technickej miestnosti/šatníka, kúpeľne, oddelenej toalety a otvoreného priestoru obývacej izby, jedálne a kuchyne s výstupom na terasu, ktorá môže byť využívaná aj v zimných mesiacoch vďaka preskleniu a vykurovaniu. Následne je z terasy výstup na malý pozemok za domom, samozrejmosťou je pozemok pred vstupom vydláždený zámkovou dlažbou určený na parkovanie. Celková úžitková plocha je 79,82 m2 bez vonkajších plôch.

Byt na poschodí je vzhľadom na dispozíciu odlišný od prízemného a zahŕňa vstup z exteriérového schodiska, zádveria s chodbou, spálne, detskej izby, kúpeľne, oddelenej toalety, technickej miestnosti/šatníka a otvoreného priestoru obývacej izby, jedálne a kuchyne s výstupom na terasu/balkón, ktorý môže byť využívaný aj v zimných mesiacoch vďaka preskleniu a vykurovaniu. Celková úžitková plocha je 78,98 m2 bez vonkajších plôch. Samozrejmosťou je pozemok na parkovanie z bočnej strany budovy.

Pri stavbe sa kládol dôraz na výber materiálov. Stavba je založená na železobetónovej základovej platni, obvodové múry a priečky sú z materiálu tehla, drevený krov pokrytý betónovou strešnou krytinou Mediterran – Coppo Modena, Ferrara, ..., farebné prevedenie plastových okien s izolačným trojsklom, zateplenie polystyrénom, na ktorom je aplikovaná fasádna omietka s dekoračnými tehlami Rustique.

Uvádzaná cena 169.000€ je za 3 izbový byt so štandardným vybavením na poschodí, cena 179.000€ je za 3 izbový byt v štandarde na prízemí. Oba byty sú s menším pozemkom, presklenou terasou a parkoviskom a chodníkmi so zámkovej dlažby. Ďalej zahŕňajú bielu maľovku, vlastný bojler, domáci videotelefón, digitálne termostaty v izbách, sadrokartónové stropy, predprípravu na klimatizáciu, prípojku vysokorýchlostného internetu, predprípravu na alarm a fotovoltiku, v kuchynskej časti sú prípravy na umývačku riadu, chladničku, digestor a sporák, v kúpeľni príprava na práčku, kompletné vybavenie kúpeľne (sanita, dlažba a obklady), laminátové podlahy, interiérové dvere s obložkami a kuchynskú linku (v sume 2.500€).

Energetický certifikát na vyžiadanie.



Ak Vás táto ponuka zaujala, chcete si dohodnúť termín obhliadky, prípadne máte doplňujúce otázky, neváhajte nás kontaktovať na telefónnom čísle alebo prostredníctvom e-mailu

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Lužiankách

Podrobné informácie

Počet izieb3
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-03-0024 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny