Predáme 5 izbový RD v centre mesta Šurany.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predáme 5 izbový rodinný dom v centre mesta Šurany. Nachádza sa na Komenského ulici na 842m2 veľkom, rovnom pozemku. Jedná sa o starší rodinný dom, ktorý bol čiastočne zrekonštruovaný. Je zateplený, s novou strechou. Má plastové okná, v izbách je na podlahách dlážka a v kuchyni a v predsieni je dlažba. Kúpeľňu je potrebné dokončiť. Stačí dokončiť podlahu a obklady na stenách.V dome sa používa voda z obecného vodovodu, odpadová voda je odvádzaná do septiku na dvore. Kúrenie v dome je lokálne plynom- gamatkami, aj pevným palivom. Za domom je pekný rovný pozemok a nová stavba- stajňa pre kone. V zadnej časti domu je prístavba, na ktorej je nedokončená strecha. V prednej časti domu je menší rodinný dom, ktorý je možnosť kúpiť spolu s týmto domom za výhodných podmienok. V zadnej časti pozemku je možnosť postaviť ďaľší rodinný dom. Nehnuteľnosť je okrem trvalého bývania vhodná aj na podnikanie, ale aj na bývanie a podnikanie zároveň. Dispozične dom pozostáva z 5 -tich izieb, dvoch kuchýň, z dvoch kúpeľní, špajze a predsieni. V prístavbe za domom je letná kuchynka a na konci pozemku je menšia novostavba- stajňa. Šurany je menšie mesto s veľmi dobrou občianskou vybavenosťou a príležitosťou zamestnania. Nachádza sa iba 13 km. od termálneho kúpaliska Podhájska.
Podhájska kúpalisko je najznámejšie svojim areálom bazénov s termálnou liečivou vodou jedinečného zloženia, ktorá patrí medzi najmineralizovanejšie vody v strednej Európe.
Dom je ihneť obývateľný.
TÚTO NEHNUTEĽNOSŤ JE MOŽNÉ NA ZÁKLADE EXKLUZÍVNEJ DOHODY S MAJITEĽOM, KÚPIŤ IBA V NAŠEJ RK!!!
Obhliadky možné po telefonickom dohovore.

viac info na ,, alebo

V cene je právny servis, zabezpečenia všetkých písomností. U nás vybavíte všetko na jednom mieste.
Vybavujeme aj hypotéky ku kúpe nehnuteľnosti, nakoľko sme certifikovanou realitnou kanceláriou a riadne zaregistrovaným členom s povolením NBS sprostredkovávať aj hypotekárne a sprostredkovateľské úvery a aj poistenia všetkého druhu.
Pracujeme s produktami všetkých bánk a poisťovní podnikajúcich na územi SR.

Ako prebieha obhliadka nehnuteľnosti?

Obhliadku vedie maklér
Obhliadku vedie a so záujemcom komunikuje takmer výlučne realitný maklér!
Ak na niektorú otázku nevie odpovedať na mieste, zodpovie ju neskôr resp. si ju od predávajúceho zistí sám v príhodnom okamžiku (bežne po obhliadke telefonicky alebo e-mailom).
Maklér plnohodnotne zastupuje predávajúcu stranu a poskytne záujemcovi všetky podstatné informácie o ktoré ho požiada.
Obhliadka NESLÚŽI NA DOJEDNÁVANIE KÚPNEJ CENY. Záujemca si nehnuteľnosť na obhliadke má pozieť, a ak sa mu páči, môže oznámiť maklérovi, že o nehnuteľnosť má záujem. Až v takomto momente sa rieši cena a podrobnosti.
Nebojte sa požiadať o opätovnú obhliadku! Potvrdzuje to vážnosť vášho záujmu! Pýtajte sa. Váš maklér bude rád, ak ho budete s otázkami kontaktovať!
Záverečná povinnosť
Pred začiatkom obhliadky vás maklér vyzve k podpisu protokolu o vykonaní obhliadky. Ide o evidenčnú povinnosť profesionálneho makléra.
Písomná evidencia o obhliadke je nutnou podmienkou vykonania akejkoľvek obhliadky nehnuteľností v ponuke Reality-Kontakt a maklér neumožní obhliadku nehnuteľnosti záujemcom, odmietajúcim písomne potvrdiť, že vstúpili do cudzieho objektu resp. na cudzí pozemok. Treba si uvedomiť, že vstup na cudzí majetok vždy podlieha súhlasu vlastníka, ktorý má vždy počas procesu sprostredkovania možnosť vyžiadať si od Reality-Kontakt evidenciu osôb, ktoré do nehnuteľnosti vstúpili.

Podobné realitné ponuky