Predáme bytový dom v 24 bytovými jednotkami v Šali

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predáme zrekonštruovaný bytový dom s 24 bytovými jednotkami. Bytový dom sa nachádza v Šali na Nemocničnej ulici oproti poliklinike. Objekt prešiel komplexnou rekonštrukciou v roku 2016 : nové rozvody inžinierských sietí, nová strecha, zateplenie a fasáda, nová kotolňa na plyn s výrobou TÚV, nové podlahové krytiny vo všetkých priestoroch (dlažba resp. plávajúce podlahy v izbách).
Každá bytová jednotka má cca.40m2 pričom pozostáva z chodby (3,9m2), odkladacie priestoru (2,75m2), kúpelni (3,1m2)(murovaný sprchový kút, umývadlo, závesné WC), dvoch izieb - jedna (20,35m2) pre 4 postele a druhá (9,18m2) pre dve postele. Izby na 1. a 2. poschodí majú každá balkón.
Objekt sa dá využiť ako ubytovňa s kapacitou 144 ubytovaných. Na každej spoločnej chodbe je zdieľaná kuchyňa pre prípravu jedál a konzumáciu. Na prízemí je recepcia, spoločenská miestnosť osadená v veľkým TV.. Ďalej je v objekte kotolňa, práčovňa osadená s viacerými práčkami, sociálne zázemie pre personál. Pred vchodom do budovy so spoločné altánky pre obyvateľom aj fajčiarov.
K objektu patrí aj krásny pozemok okolo celého areálu o celkovej rozlohe 2164m2.

Podobné realitné ponuky

EXKLUZÍVNE Predaj polyfunkčnej budovy v obci Vlčany
Predaj 109.800,- €
EXKLUZÍVNE Predaj polyfunkčnej budovy v obci Vlčany

Sprostredkujeme predaj polyfunkčnej budovy, umiestnenej v zastavanej časti obce Vlčany na pozemku (zastavaná plocha a nádvorie) o rozlohe 676 m2. Objekt sa nachádza na hlavnej ceste v obci Vlčany, vzdialenej...

Budova 364.7 m2 Vlčany