Predáme novostavbu rodinného domu v obci Hamuliakovo

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Hamuliakovo - predáme 5 izb. modernú vilu – cena v prevedení holobyt. Výmera pozemku je 635 m2, úžitková plocha 237 m2 + terasy 44 m2.
Atraktívna priestranná vila sa nachádza v blízkosti hrádze s priamym výhľadom na lužné lesy a na jej stavbu boli použité nadštandardné materiály.

Stavba je riešená ako nízkoenergetický až pasívny dom, murivo brúsená tehla Heluz plus, zateplenie stien 15 cm fasádnym polystyrénom, zateplenie podláh 12cm a strechy 24 až 48cm (vytvorený spád pomocou spádových klinov s tvrdeného polystyrénu). Monolitické železobetónové stropy so skrytými prievlakmi a prekladmi umožnili zväčšiť dverné a okenné otvory až po strop, zároveň spevňujú a stužujú samotnú stavbu (v porovnaní s montovaným stropom s nosníkmi a stropnými vložkami) a zabraňujú vzniku prasklín v murive. Okná sú drevené s najhrubším dostupným 88 mm profilom, zasklené izolačným trojsklom k = 0,6 Wm-2k-1 (dvojsklá dosahujú najlepšiu hodnotu 1,1). Kúrenie je riešené ako dvojokruhové, kombinované podlahové kúrenie a radiátory. Na prízemí je podlahové kúrenie + radiátor v garáži a radiátorový rebrík v kúpeľni. Na poschodí sú radiátory, v kúpeľniach kombinované s podlahovým kúrením a rebríkovými radiátormi. Kotol Vailant - solárny set VFK 145V- auroCOMPACT 196- C250 so solárnym ohrevom TUV a vrstveným rýchlodobíjaním teplej vody. V celom dome je sádrová omietka, v kúpeľniach a WC vápenocementová vyrovnávacia omietka.
Klimatizácia pre celý dom – predpripravené rozvody skryté pod omietkami a v podlahe (trubky, káble, odkanalizovanie kondenzátu) pre 5 vnútorných jednotiek (štyri izby a obývačka) a jednu centrálnu vonkajšiu jednotku.
Dátový rozvádzač + štruktúrovaná sieť - internet, telefón, televízna+ satelitná anténa na dvoch protiľahlých miestach v každej izbe, obývačke a kuchyni.
Vonkajšia omietka Baumit Nanopor 2mm, sokel Baumit Marmolit

cena - 247 000.- EUR

Podobné realitné ponuky

PREDAJ: Poschodový 5-izbový rodinný dom vo výbornej lokalite v Senci
Predaj 350.000,- €
PREDAJ: Poschodový 5-izbový rodinný dom vo výbornej lokalite v Senci

Realitná kancelária Dobré reality spol. s r.o. predáva v spolupráci s majiteľom veľký rodinný dom v Senci.Ak túžite bývať vo výbornej tichej lokalite mesta Senec neďaleko Slnečných jazier...

Vila 147 m2 Senec