Predáme zrekonštruovaný 2-izbový byt, Petržalská ul., Kežmarok

Štát.: Slovensko
Mesto.: Kežmarok
Lokalita.: Kežmarok
Ulica.: Petržalská
50 m²
2
predaj - 2-izbový byt
105.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

45079x zobrazená v zozname / 4953x zobrazená detailne / 261x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte ihneď obývateľný byt v okresnom meste Kežmarok? Máme pre Vás výbornú ponuku zrekonštruovaného 2-izbového bytu s úžitkovou plochou 50 m2 nachádzajúceho sa na Petržalskej ulici.

Z dispozičného hľadiska pozostáva tento byt zo vstupnej chodby, priechodnej obývacej izby, nepriechodnej spálne, kuchyne s výstupom na loggiu, kúpeľne a oddelenej toalety.

Majiteľka v priebehu roku 2016 realizovala v byte rozsiahlu rekonštrukciu, ktorá pozostávala z prestavby a modernizácie bytu a zahŕňala výmenu okien za plastové s vnútornými žalúziami, výmeny interiérových dverí s obložkami, výmeny vchodových bezpečnostných dverí, novej vodoinštalácie a elektroinštalácie, uloženia nových laminátových podláh, novej dlažby, sanity a obkladov v kúpeľni a na toalete, aplikácie stierok, výmeny niektorých radiátorov a ďalších iných úprav.

Táto nehnuteľnosť sa nachádza na druhom poschodí bytového domu. Samozrejmosťou je k bytu prislúchajúca pivničná kobka.

Bytový dom bol daný do užívania v roku 1990.



Dôležitým faktorom je cena tejto nehnuteľnosti, ktorá je majiteľkou stanovená na 105.000€ vrátane právneho servisu a poplatkov súvisiacich s prevodom vlastníckeho práva. Uvedená cena je vrátane čiastočného zariadenia, ktoré v byte zostáva (okrem TV a detského písacieho stolíka so stoličkou).

Byt nie je zaťažený žiadnymi ťarchami, záložnými právami ani vecnými bremenami a je kúpou voľný.

Ak je pre Vás táto ponuka zaujímavá alebo potrebujete zodpovedať doplňujúce otázky, kedykoľvek ma kontaktujte na tel. č. alebo prostredníctvom e-mailu

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Kežmaroku na ulici Petržalská

Pozícia realitnej ponuky

105.000,- €
Cena nehnuteľnosti 86.000,- € 230.000,- €

Podrobné informácie

Celková rozloha50 m²
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-02-0059 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny