PREDANÉ , 2 izb tehlový byt v centre mesta, Ul. Haviarska

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Staré Mesto
Lokalita.: Košice - mestská časť Staré Mesto
Ulica.: Haviarska
54 m²
3
3
2
úplne prerobený
áno
predaj - 2-izbový byt
Cena v RK v cene sú zahrnuté poplatky spojené s predajom nehnuteľnosti
Ponúknite vlastnú cenu

170862x zobrazená v zozname / 13251x zobrazená detailne / 201x zobrazená detailne tento mesiac

-PREDANÉ- Ponúkame na predaj krásny kompletne zrekonštruovaný 2 izbový tehlový byt. Bytový dom sa nachádza v slepej uličke, kde zbytočný pohyb áut nenájdete. Ak hľadáte svoje vysnívané bývanie priamo v centre Košíc a chcete si naplno vychutnávať výhody mestského životného štýlu ale zároveň ste radi obklopený zeleňou, parkom je táto ponuka určená práve pre Vás!

Odkaz na video: https://youtube.com/watch?v=4IgcZ5mUIpw

Dispozícia bytu pozostáva z chodby odkiaľ sa ide do kúpeľne, samostatného WC, spálne a obývačky ktorá je prepojená s kuchyňou.

DISPOZÍCIA, VÝMERA A TECHNICKÉ PARAMETRE



Úžitková plocha bytu: 54 m2

Poschodie: 3/3



Kompletná rekonštrukcia

Zateplený bytový dom



Nová strecha

Štandardy: drevená podlahy, veľko formátové dlažby talianskej značky, plastové okná, šatník, kuchynská linka na mieru, plynová varná doska, elektrická rúra, práčka a sušička, umývačka riadu a chladnička.

V byte prebehla kompletná rekonštrukcia, boli vymenené plastové okná, omietky, obklady, dlažby, ošetrené bukové parkety, sanita, rozvody vody, plynové rozvody a elektroinštalácia.

Byt je kompletne zariadený nábytkom. Súčasťou kúpnej ceny je masívny drevený stôl pre 6 osôb a stoličky, biela masívna komoda, pohovka, šatník, nočný stolík, koberce, stojaca lampa, závesy,

LOKALITA A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ



MHD spojenia: autobusy a električky, potraviny KLAS, potraviny LIDL OC URBAN, potraviny COOP JEDNOTA, reštaurácie, kaviarne a obchodíky na celej Hlavnej ulici a v blízskoti bytového domu, Banky: SLSP, CSOB, VUB, Tatrabanka, jasle a škôlky.

CENA



Cena tehlového 2 izbového bytu je 159 990,-EUR. Cena zahŕňa kompletný servis spojený s vypracovaním dohody o zložení zálohy, kúpnych zmlúv, návrhu na vklad, preberacieho protokolu, poplatky za overenie podpisov u notára, poplatok za podanie štandardného návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra nehnuteľnosti a kompletný právny servis renomovanou advokátskou kanceláriou s viac ako 20 ročnou praxou.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle – Ing. Patrícia Čelovská, Realitná kancelária RELCOM - Licencovaná kancelária NARKS

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto na ulici Haviarska

Rozloha je o 3 metre menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 dvojizbových bytov v Košiciach - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0914253.., uveďte číslo ponuky ZR-PC...

Podrobné informácie

Celková rozloha54 m²
Úžitková plocha54 m²
Poschodie3
Počet poschodí3
Počet izieb2
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Pivnicaáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-PC-40 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.