PREDANÉ-2 IZB ZREKONŠTR. TEHLOVÝ BYT - HLINKOVÁ UL.- ORIENTOVANÝ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Sever
Lokalita.: Košice - mestská časť Sever
Ulica.: Hlinkova
56 m²
5
1
2
po rekonštrukcii
predaj - 2-izbový byt
84.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2426x zobrazená v zozname / 13067x zobrazená detailne / 201x zobrazená detailne tento mesiac

PREDANÉ
CASSOVIA REALITAS Vám exkluzívne ponúka na predaj 2 izbový tehlový byt na Hlinkovej ulici.

Byt sa nachádza v tehlovom dome na 1. poschodí z piatich bez výťahu

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2016. Boli vymenené plastové okná, podlahy, dlažby, znížené stropy na chodbe, elektrika, vchodové bezpečnostné dvere, jadro, wc, veľký presklenný sprchový kút na mieru.

Celý bytový dom prešiel taktiež rekonštrukciou. Nová strecha, vchodové brány, plastové okná na dverách, schránky, elektrický vrátnik, fasáda so zateplením.

Dispozične pozostáva byt z dvoch nepriechodných izieb, kúpeľne, samostatného wc, chodby a kuchyne. K bytu prislúcha veľká pivnica 8m2. Je bez balkóna. Kuchyňa je zariadená kuchynskou linkou, potravinovou skrinkou, jedalenským stolom, sporákom s rúrou. Na chodbe je vešiaková skriňa a botník. V izbách sú skrine na šaty.

Byt má úžitkovú plochu 66 m2 z čoho 9 m2 tvorí pivnica. Je orientovaný na juh do parku. Je veĺmi pekný a slnečný.

V okolí je vynikajúca občianská vybavenosť, pár krokov chôdzou ste v obchodnom centre, MHD, školy, škôlky, pošta. Do centra mesta je to autom asi 3-4 minúty. Pred blokom za nachádza nádherný park. Veľmi blízko je to aj do parku Anička.

Byt je vhodný aj na investíciu s možnosťou ďalšieho prenájmu, keďže v blízkosti sa nachádza veterinárna fakulta a Technická univerzita.

Cena bytu je 84.990,-EUR. Ak vás táto ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Branislav Čuri - - certifikovaný realitný maklér NARKS

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Košiciach - Sever na ulici Hlinkova

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Hlinkova v Košiciach - Sever v cene 84.990,- € je o 67.259 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Košiciach - Sever. Rozloha je o 1 meter väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Košiciach - Sever. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 7 dvojizbových bytov v Košiciach - Sever. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0918.., uveďte číslo ponuky ZR-KE...

Pozícia realitnej ponuky

84.990,- €
Cena nehnuteľnosti 84.990,- € 168.000,- €
66 m²
Celková rozloha 37 m² 77 m²
56 m²
Úžitková plocha 37 m² 73 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha66 m²
Úžitková plocha56 m²
Poschodie1
Počet poschodí5
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statuspredané
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Pivnicaáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Orientáciajužná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-KEBC-118 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.