PREDANÉ ! 2 Izbový byt na predaj, Partizánske - Šípok - Janka Kráľ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
49 m²
2
čiastočne prerobený
áno
predaj - 2-izbový byt
63.490,- € PREDANÉ !
Ponúknite vlastnú cenu

138813x zobrazená v zozname / 13106x zobrazená detailne / 325x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality. sk - Vám ponúka na predaj krásny a útulný 2 izbový byt, ktorý sa nachádza na sídlisku Šípok v Partizánskom. Bytový dom ma výťah, parkovanie priamo pred domom. Nachádza sa v tichej lokalite. V blízkosti bytového domu sa nachádza parčík, škôlka, škola, kostol, potraviny, pošta, reštaurácie a autobusové spojenie. Byt je v osobnom vlastníctve, prešiel kompletnou rekonštrukciou, predáva sa čiastočne zariadený. K bytu patrí pivnica a krásny veľký balkón.

Predávaný byt sa nachádza na 1 poschodí. Rozloha bytu je 49 m2. Byt ma veľmi dobré dispozičné riešenie. Pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s klasickou vaňou, umývadlom, toaletou, priestorom na práčku. Ďalej ma byt dve samostatné izby a kuchyňu s novou kuchynskou linkou robenou na mieru zo zabudovanými spotrebičmi, sporákom, rúrou, digestorom. V kuchyni je východ na veľký balkón.

Byt je vo výbornom stave a nepotrebuje žiadne väčšie úpravy. Okná sú plastové, steny stierky, podlaha dlažba, plávajúca. Stropy znížené, osvetlenie bodovými svetlami, interiérové dvere a zárubne nové, vstupné dvere bezpečnostné. Jadro murované.

Čo dodať ?



Byt na kúpu môžem iba odporúčať. Je vo výbornom stave, v dobrej tichej lokalite. Nemám žiadne výhrady.

Hľadáte priestranný byt, alebo tichú lokalitu s dobrým prístupným parkovaním ? Tak verím, že práve táto ponuka Vás isto osloví.

Ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte na tel. čísle alebo na e - mail:

V prípade kúpi na hypotéku Vám všetko potrebné vybavím k Vašej maximálnej spokojnosti .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Partizánskom

Inzerovaný 2 izbový byt v Partizánskom v cene 63.490,- € je o 5.142 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Partizánskom. Rozloha je o 6 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Partizánskom. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 2-izbového bytu v Partizánskom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907720.., uveďte číslo ponuky ZR-61...

Pozícia realitnej ponuky

63.490,- €
Cena nehnuteľnosti 49.500,- € 103.000,- €
49 m²
Celková rozloha 45 m² 70 m²
49 m²
Úžitková plocha 45 m² 70 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha49 m²
Úžitková plocha49 m²
Počet izieb2
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vykurovanieáno
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené zpanel
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-616658 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.