PREDANÉ, 2-izbový byt, predaj, Námestie hraničiarov, Petržalka,

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Námestie hraničiarov
58.1 m²
18
8
2
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
225.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

20548x zobrazená v zozname / 7116x zobrazená detailne / 221x zobrazená detailne tento mesiac

Zenith Reality Vám ponúka na predaj priestranný 2 izbový byt, v novostavbe Dominant skolaudovaný roku 2008, na ulici Námestie Hraničiarov 35, v Bratislave - mestská časť Petržalka. Byt sa nachádza na 8 podlaží v 18 podlažnom obytnom dome so 4 výťahmi. Bytový dom sa nachádza v centrálnej časti Petržalky, na skok od veľkého lesoparku Starý Háj a dostihovej dráhy.

Obhliadky bytu sú možné kedykoľvek, po vzájomnej dohode. Byt je bez tiarch, akýchkoľvek bremien a voľný na bývanie po vzájomnej dohode s majiteľmi.

Rozloha ponúkaného 2- izbového bytu predstavuje 58,10 m2 a k bytu prislúcha priestranný balkón o rozlohe 23,70 m2. Byt sa predáva po vzájomnej dohode čiastočne zariadený, s tým že špecifikácia zariadenia bude dohodnutá priamo na obhliadke. Dispozícia bytu pozostáva z priestrannej chodby, samostatnej toalety, kúpeľne, priestrannej spálne a z obývacej izby s kuchyňou v ktorej sa nachádza špajza/sklad. Na balkón je výstup z obývacej izby tak aj zo spálne. Balkón je oddelený zástenou od susedného balkóna a je celý zastrešený, čo zaručuje pokojný relax pri posedení s čiastočným výhľadom na lesopark. Štandardy bytu: laminátové podlahy v izbách, keramický obklad a dlažba na chodbe, v kúpeľni a na toalete. Okná sú plastové so sieťkami. Byt je vo veľmi dobrej kondícií, bez akýchkoľvek vstupných investícií.

Bytový dom Dominant je vybavený vlastnou občianskou vybavenosťou od DM Drogérie, Tesco potraviny, ČSOB banka, reštaurácia, prípadne obľúbená kaviareň s raňajkami Bolime. Na skok od domu sa nachádza kompletná pešia občianskej vybavenosť, od škôl, škôlok, obchodov, reštaurácií a mnoho iného. Priamo pri dome sa nachádza zástavka MHD a iba necelých 700 m od domu sa nachádza zástavka električky.

Cena za byt s príslušenstvom je 225.900,-€ a v uvedenej cene bytu je zahrnutá odmena pre sprostredkovateľa za kompletný právny servis od autorizácie kúpnej zmluvy advokátom, návrh na vklad, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti až po asistenciu s prehlasovaním na energie a u správcu.

Zodpovedný maklér: Maroš Huťa, kontakt , email:



Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Námestie hraničiarov

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Námestie hraničiarov v Bratislave - Petržalka v cene 225.900,- € je o 2.148 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. Rozloha je o 1 meter väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 35 dvojizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903.., uveďte číslo ponuky ZR-MH...

Pozícia realitnej ponuky

225.900,- €
Cena nehnuteľnosti 120.000,- € 250.000,- €
81.8 m²
Celková rozloha 36.19 m² 81.8 m²
58.1 m²
Úžitková plocha 35 m² 80 m²

Kontaktujte

Maroš  Huťa

Maroš Huťa

hovorím po slovensky Ich spreche deutsch mluvim česky
0903259.. zobraziť 0903 259 219

Zenith Reality s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Zenith Reality s.r.o.

Komárnická 26, Ružinov 821 03

0903.. zobraziť 0903259219 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha81.8 m²
Úžitková plocha58.1 m²
Poschodie8
Počet poschodí18
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statuspredané
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MH - 104 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.