PREDANÉ, 2-izbový byt, Rekonštrukcia, predaj, Gessayova, Petržalka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Gessayova
41 m²
12
1
2
po rekonštrukcii
áno
predaj - 2-izbový byt
189.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

5848x zobrazená v zozname / 6400x zobrazená detailne / 251x zobrazená detailne tento mesiac

Zenith Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj 2-izbový byt na začiatku Petržalky, ulica Gessayova v Bratislave. Byt sa nachádza na 1-poschodí v 12-poschodovom obytnom dome s dvoma výťahmi. Bytový dom prešiel rekonštrukciou od zateplenia, výmenou strechy, vstupnej brány a spoločných priestorov. Celková rozloha bytu je 46 m2 z toho 5 m2 loggia. K bytu prislúcha pivnica 2 m2 na poschodí.

Byt je kúpou ihneď voľný s možnosťou obhliadok po dohode kedykoľvek.

Byt prešiel kompletnou a veľmi štýlovou rekonštrukciou. .Vyrovnanie a výmena podlahy za kvalitné laminátové parkety, elektroinštalácia, vodoinštalácia, kompletne prerobená kúpeľňa s LED podsvietenými NIKA poličkami, zníženie stropu s bodovým osvetlením a LED pásom. kuchynská linka na mieru.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s toaletou, obývacej izby s kuchyňou a spálne s výstupom na loggiu.

Bytový dom sa nachádza priamo na začiatku Petržalky pri konečnej zástavke električky( momentálne prebieha výstavba električkovej trate a zástavka sa bude nachádzať priamo pri bytovom dome ). Okolie poskytuje bezkonkurenčnú občiansku vybavenosť a množstvo zelene pri Chorvátskom ramene, napojenie na Petržalskú hrádzu.

Cena za uvedený byt je 189.990,-/€. Uvedená cena bytu je kompletná v ktorej je zahrnutá odmena pre sprostredkovateľa za kompletný servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti.

Zodpovedný maklér: Andreas Puškár, kontakt , email:

Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenit-Reality s.r.o. © Copyright

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Gessayova

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Gessayova v Bratislave - Petržalka v cene 189.900,- € je o 38.970 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. Rozloha je o 14 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 34 dvojizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903259.., uveďte číslo ponuky ZR-68...

Pozícia realitnej ponuky

189.900,- €
Cena nehnuteľnosti 120.000,- € 247.000,- €
48 m²
Celková rozloha 35.48 m² 81.8 m²
41 m²
Úžitková plocha 35 m² 80 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha48 m²
Úžitková plocha41 m²
Poschodie1
Počet poschodí12
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statuspredané
Odvoz odpaduáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-683487 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.