PREDANÉ: 20lôžková chalupa s 1206 m2 pozemkom v obci Liptovské Revúce

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

AstonReal Vám ponúka na predaj rekreačnú chalupu o výmere 126.8 m2 v krásnom horskom prostredí obce Liptovské Revúce v časti Nižná. Nachádza sa na mierne svahovitom oplotenom pozemku o celkovej rozlohe 1206 m2.

Chalupa bola postavená približne v roku 1950 a v roku 2005 prešla kompletnou rekonštrukciou - nová elektroinštalácia, vodovod, kanalizácia, vymenené všetky okná za plastové, vchodové dvere plastové, interiérové dvere z masívu, drevené balkónové dvere na terasu a drevené veľké okno medzi vstupnou chodbou a terasou, úprava dispozície, vybudovanie podkrovia - nová stropná doska, nový krov, nová strešná krytina, celá chalupa je zateplená minerálnou vlnou a obložená 2 cm hrubým dreveným obkladom. K pôvodnej stavbe bola pristavená vstupná chodba, v ktorej je umiestnené drevené schodisko do podkrovného apartmánu. Za chalupou je veľká prestrešená terasa s rozmermi 8 x 4 m. Celý exteriérový obklad bol natieraný v roku 2018.

Chalupa je dispozične riešená ako 2 samostatné apartmány: jeden apartmán je na prízemí a druhý v podkroví. Apartmány sú dispozične identické. Do apartmánov sa vstupuje zo vstupnej chodby, takže ak je v chalupe ubytovaná 1 skupina, nemusia pri pohybe medzi apartmánmi chodiť mimo chalupu, ale pohybujú sa len vnútri chalupy. Každý apartmán má spoločenskú miestnosť s kuchynskou, jedálenskou a obývacou časťou, 2 spálne (v každej je 1 manželská posteľ a 1 dvojposchodová posteľ) a 1 kúpeľňu s WC a sprchovým kútom. V spoločenskej miestnosti je kuchynská linka s plynovou varnou doskou, elektrická rúra, jedálenský stôl, rozkladací gauč (rozmery po rozložení 160 x 200 cm, pre 2 osoby). Pred chalupou je parkovanie pre 4 osobné autá.

V každom apartmáne je momentálne možné ubytovať maximálne 10 osôb, takže spolu v celej chalupe je možné ubytovať 20 osôb.

Vykurovanie chalupy je elektrickými konvertormi (20 hodinový nočný prúd) a krbom, z ktorého je rozvod teplého vzduchu do spální a do podkrovného apartmánu. Krbová vložka bola vymenená v roku 2015 za kanadskú splynovaciu krbovú vložku.

Na prípravu teplej úžitkovej vody slúži elektrický bojler. Chalupa je pripojená na obecný vodovod. Odpadová voda je zbieraná do žumpy s objemom 10 m3.

Na terase je zabudované umývadlo, obložené kameňom s prívodom len studenej vody a ešte jeden kohútik na napojenie hadice na vodu (napr. na polievanie).


Výhody danej nehnuteľnosti:

• Turisticky obľúbená lokalita
• Kompletne prerobená nehnuteľnosť
• Tiché prostredie s množstvom zelene
• Zabehnutá klientela s prístupom do aktuálnych ubytovacích portálov

V prípade záujmu ma kontaktujte na |

Podobné realitné ponuky

Hrabovská dolina, Fatrapark , Ružomberok - apartmány na predaj
Predaj Cena v RK
Hrabovská dolina, Fatrapark , Ružomberok - apartmány na predaj

Ružomberok, Hrabovská dolina, rekreačná oblasť.V ponuke apartmány na predaj od 90.000 EUR do 150.000 EURVyžiadajte si ponuky dohodnite si obhliadkuavyberte si apartmán v Hrabovskej doline (Ružomberok) ...

Rekreačný apartmán 0 m2 Ružomberok / Hrabovská cesta
Jedinečné chalet apartmány na Liptove | Hrabovo
Predaj 119.500,- €
Jedinečné chalet apartmány na Liptove | Hrabovo

Ponúkame na predaj luxusné chalet apartmány v nových domoch typu "A" a typu "B" umiestnené priamo pod zjazdovkou lyžiarskeho strediska Malinô Brdo v Ružomberku.Aktuálne je vo výstavbe 62 domov...

Rekreačný apartmán 0 m2 Ružomberok / Hrabovská dolina
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Hrabovská dolina, Fatrapark , Ružomberok - apartmány na predaj Cena v RK Rekreačný apartmán 0 m2 Ružomberok
Hrabovská cesta
predaj
Jedinečné chalet apartmány na Liptove | Hrabovo 119.500,- € Rekreačný apartmán 0 m2 Ružomberok
Hrabovská dolina
predaj