PREDANÉ 2, 5 IZBOVÝ BYT, BALKÓN, PIVNICA, TOP LOKALITA-PRIEMYSELNÁ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
65.29 m²
6
2
2,5
áno
nie
áno
predaj - 3-izbový byt
216.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

11982x zobrazená v zozname / 10969x zobrazená detailne / 165x zobrazená detailne tento mesiac

PREDANÉ

POZÝVAME VÁS NA BEZPEČNÚ 3D OBHLIADKU



Exkluzívne Vám ponúkame 2,5 izbový slnečný veľmi príjemný byt s balkónom na tichom mieste vo výnimočnej lokalite pri Rozadole - Priemyselná ul. - Ružinov/Nivy.

Nachádza sa na 2. poschodí v 6 poschodovom zateplenom a zrekonštruovanom bytovom dome s výťahom. Celková výmera bytu je 70 m², plocha balkóna je cca 3, pivnice 1,5 m² . Vstup na balkón je z obývacej izby a počas letných večerov Vám poskytne príjemné posedenie na čerstvom vzduchu. Byt je tichý a úžasná lokalita Vám zabezpečí všetko, čo k životu potrebujete.

Dispozícia bytu: priestranná predsieň, menšia izba (1/2 izba) s oknom, samostatná kuchyňa, samostatná spálňa, priechodná obývačka, balkón, samostatné WC, kúpeľňa so sprchovacím kútom.

Rekonštrukcia bytu bola realizovaná pred tromi rokmi, kedy boli menené v celom byte elektrické rozvody, rozvody vody, plynu, kanalizácie, okná, vstupné bezpečnostné dvere, interiérové dvere, podlahy okrem izieb - pôvodné drevené vybrúsené parkety, štýlovo zariadená kuchyňa (viď foto).

BYTOVÝ DOM:


* 6. poschodový bytový dom
* zateplený, zrekonštruovaný dom aj vchod
* výťah (až do pivnice)

ZÁKLADNÉ ÚDAJE K BYTU:


* 2,5 izbový byt
* celková výmera: 69,79 m2
* z toho byt: 65,29 m2
* balkón: cca 3 m2
* pivnica: 1.5 m2
* 2/6 poschodie
* orientácia bytu: juhozápad
* stav bytu: čiastočná rekonštrukcia
* en. certif.: C
* parkovanie v okolí bytového domu

LOKALITA A OKOLIE BYTOVÉHO DOMU:


Pokiaľ chcete bývať nerušene v tichej lokalite a súčasne byť v centre diania, ste na ideálnej adrese. Táto časť Bratislavy je známa výbornou občianskou vybavenosťou, cez cestu je predajňa LIDL, pár minút pešo kúpalisko Delfín, jazero Štrkovec, tržnica, reštaurácie, rôzne obchody, 5 minút autom je TESCO, OC CENTRÁL a RETRO, poliklinika, služby, školy, škôlky, krásne upravené parky, športové ihriská, skvelý prístup na MHD aj na obchvat, parkovanie v blízkosti domu. Táto lokalita je známa aj výstavbou krásneho moderného NOVÉHO CENTRA Bratislavy - počnúc RiverPark, Zuckermandel, cez Staré Mesto a Eurovea, nová Cvernovka, zóna Pribinova - až po breh Dunaja, máte nedozierne možnosti športového aj relaxačného vyžitia, prechádzok a pohody. A to všetko máte pešou chôdzou na dosah ruky.

VÝHODY:


+ zrekonštruovaný bytový dom s výťahom
+ čiastočne zrekonštruovaný byt s balkónom a pivnicou
+ centrum, nové centrum pešou chôdzou
+ tiché prostredie
+ občianska vybavenosť na vysokej úrovni
+ detské a športové ihriská
+ výborná dostupnosť do centra aj na obchvat
+ parkovanie v okolí domu

CENA: 216.000,-EUR - dohoda možná, aj HÚ



V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Bezplatne je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas!

ID: 8181258



© Text a fotodokumentácia je autorským dielom a majetkom 1.BCR s.r.o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov

Inzerovaný 3 izbový byt v Bratislave - Ružinov v cene 216.000,- € je o 7.415 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 12 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 38 trojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421901.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

216.000,- €
Cena nehnuteľnosti 240,- € 449.900,- €
70 m²
Celková rozloha 1 m² 137 m²
65.29 m²
Úžitková plocha 1 m² 132 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha70 m²
Úžitková plocha65.29 m²
Poschodie2
Počet poschodí6
Počet izieb2,5
Vlastníctvoosobné
Statuspredané
Plynáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátC
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8181258 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny