PREDANÉ, 4 izbový, byt, predaj, Petržalka city, Rusovská cesta

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Dvory
Ulica.: Rusovská cesta
104.82 m²
2
8
4
nie
áno
áno
áno
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
495.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

23558x zobrazená v zozname / 27369x zobrazená detailne / 154x zobrazená detailne tento mesiac

Zenith Reality Vám ponúka exkluzívne na predaj 4 izbový luxusný mezonetový byt na začiatku Petržalky - Bratislava. Rozloha bytu predstavuje 104,82 m2, plus južná terasa 15,55 m2, plus severná loggia 12,01 m2 a plus pivnica priamo pri výťahu v suteréne o rozlohe 4,8 m2. Byt sa nachádza na 8. a 9. - poschodí, v 9 poschodovom obytnom dome. Bytový dom bol skolaudovaný v roku 2014. K bytu sa predáva parkovacie státie v garážovom dome priamo pri výťahu.

Byt je kúpou ihneď voľný, s možnosťou obhliadok po dohode kedykoľvek.

Dispozícia bytu pozostáva zo spodného otvoreného priestoru pozostávajúcej z vstupného, kuchynského a obývačkového priestoru. Horná časť bytu pozostáva z dvoch samostatných nepriechodných izieb, galérie, kúpeľne a toalety. V byte sa nachádza kamerový systém, bezpečnostný systém, elektrické exteriérové žalúzie, zabudovaná klimatizácia, elektrické podlahové vykoruvanie, exkluzívny striekaný nábytok na mieru, exkluzívna STO stierka - pohľadový betón, celosklenené posuvné dvere, masívne švédske olejované parkety, talianska veľkoformátová dlažba, dotykové vypínače, luxusná sprcha AXOR, toaleta s bidetovým sedátkom, vstavaný rohový krb s priestorom na drevo, inteligentná elektroinštalácia - ovládanie cez telefón. Byt sa predáva čiastočne zariadený s nábytkom na mieru, kuchynskou linkou z Corianu, zabudovaný filter vody GROHE BLUE s chladením a možnosťou neperlivej, jemne perlivej a perlivej vody, jedálenským / biliardovým stolom, rohovou sedačkou a 75 LED TV.

Lokalita poskytuje absolútne bezkonkurenčnú občiansku vybavenosť od reštaurácií, pošta, banky, škola, škôlka, obchod, priamo pod domom pešia promenáda pri Chorvátskom ramene. Do centra Starého Mesta a k OC Eurovea je to iba necelé 2 km pešo.

Cena za uvedený byt s príslušenstvom je 495.000,-€. K bytu sa predáva parkovacie státie a je za cenu 20.000,- Uvedené cena je kompletná, v ktorej je zahrnutá odmena pre sprostredkovateľa za kompletný právny servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti.

Zodpovedný maklér: Ján Juhaňák, kontakt , email:



Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Bratislave - Dvory na ulici Rusovská cesta

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 4-izbového bytu v Bratislave - Dvory. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903259.., uveďte číslo ponuky ZR-JJ...

Pozícia realitnej ponuky

495.000,- €
Cena nehnuteľnosti 199.980,- € 570.000,- €
132.38 m²
Celková rozloha 70 m² 273 m²
104.82 m²
Úžitková plocha 81.7 m² 185 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha132.38 m²
Úžitková plocha104.82 m²
Poschodie8
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statuspredané
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Lódžiaáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizáciaáno
Káblová televízianie
Oknáplastové
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JJ - 1 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny