Predané – 7-izbový rodinný dom s vínnou pivnicou, Pusté Úľany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Pusté Úľany
Ulica.: Záhadná
376 m²
794 m²
2
7
áno
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
163.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

28515x zobrazená v zozname / 12113x zobrazená detailne / 241x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj veľký, celopodpivničený 7 izbový rodinný dom s celkovou plochou 376 m2. Je situovaný na pozemku s rozlohou 794 m2, s orientáciou na juh. V dome sa okrem veľkorysej obytnej plochy nachádzajú aj 2 kuchyne a 3 kúpeľne, v suteréne je viacero miestností, ktoré aktuálne slúžia ako garáž, dielňa, vínna pivnica a sklady. Rodinný dom bol postavený ako 2 generačný v roku 1991. Po jednoduchej úprave sa dá rozdeliť aj na 2 samostatné bytové jednotky. Nachádza v tichej časti obce, v neprejazdnej ulici.

Dispozičné riešenie domu



Prízemie: vstupná hala, priestranná obývacia izba s krbom a východom na terasu, samostatná kuchyňa, jedáleň, spálňa, pracovňa, kúpeľňa a WC.
Poschodie: veľká hala s jedálňou a vyhradeným priestorom na ďalšiu kuchyňu, samostatná obývacia izba s loggiou, spálňa, detská izba s loggiou, kúpeľňa s WC a sklad.
Suterén: kuchyňa s východom priamo na terasu v záhrade, veľká kúpeľňa, samostatné WC, vínna pivnica, garáž, dielňa, sklady, a tiež technická miestnosť s plynovým kotlom.
Vo fotogalériu nájdete aj pôdorys jednotlivých poschodí.


Občianska vybavenosť:


Rodinný dom sa nachádza blízko centra obce s obchodmi, reštauráciami, základnou školou a inými službami a neďaleko k zástavke hromadnej dopravy.
V obci možno využívať: multifunkčnú športovú plochu pri Obecnom dome (basketbal, futbal, hokejbal...), tenisové kurty s umelou trávou, futbalové ihrisko, posilňovňu v ZŠ.

Miestne vodné plochy i blízke Slnečné jazerá, Vincov Les a Malý Dunaj ponúkajú možnosti prírodného kúpania. Okolie obce láka k rybolovu na viacerých tokoch i rybníkoch, ktoré slúžia v zimných mesiacoch aj ako prírodné klziská.

Blízkosť miestnych lužných lesov ocenia priaznivci prírody, turistiky či cykloturistiky. Neďaleko obce nájdete Včelársky skanzen na Paseke (Lúčny Dvor), kolový vodný mlyn na Malom Dunaji v Jelke (5km – splav a techn. múzeum), Pilotclub v Kráľovej pri Senci (lietanie 5km), jazdenie na koni v Hrubej Borši či Cíferi, aquapark v Senci či termálne kúpalisko v Sládkovičove.

Dopravná dostupnosť:


Vzhľadom na výbornú polohu obce (Bratislava-35km, Senec, Galanta 15km, Trnava-20km) a dobrú dopravnú dostupnosť (železnica, blízka diaľnica i rýchlostná cesta, ako i dobrá prímestská doprava) v kombinácii so štandardnou občianskou vybavenosťou, ako i so všetkými výhodami vidieckeho prímestského bývania poskytujú Pusté Úľany výborné podmienky na život a bývanie.

Cena: 163 900 eur vrátane právneho servisu a provízie pre RK.

© Fotografie a video s textom sú autorským dielom a majetkom spoločnosti ABERTAL REALITY s.r.o.




Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Pustých Úľanoch na ulici Záhadná

Inzerovaný rodinný dom na ulici Záhadná v Pustých Úľanoch v cene 163.900,- € je o 549.996 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Pustých Úľanoch. Rozloha je o 250 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Pustých Úľanoch. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Pustých Úľanoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421904.., uveďte číslo ponuky ZR-AB...

Pozícia realitnej ponuky

163.900,- €
Cena nehnuteľnosti 32.000,- € 377.000,- €
794 m²
Rozloha pozemku 65 m² 6060 m²
165 m²
Zastavaná plocha 50 m² 730 m²
376 m²
Celková rozloha 65 m² 2553 m²
376 m²
Úžitková plocha 1 m² 393 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku794 m²
Zastavaná plocha165 m²
Celková rozloha376 m²
Úžitková plocha376 m²
Počet poschodí2
Počet izieb7
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuspredané
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Plynáno
Kanalizáciaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Lódžiaáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Strechapo rekonštrukcii
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AB68 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny