PREDANÉ EXKLUZÍVNE: 2-izbový byt, Košice - Juh, Železníky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Juh
Lokalita.: Košice - mestská časť Juh
Ulica.: Užhorodská
52.64 m²
10
3
2
čiastočne prerobený
áno
nie
áno
predaj - 2-izbový byt
139.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

18656x zobrazená v zozname / 6027x zobrazená detailne / 127x zobrazená detailne tento mesiac

PREDANÝ

Mária Hegedüšová a realitná kancelária KALANINOVÁ realitné služby Vám EXKLUZÍVNE ponúkajú na predaj čiastočne zrekonštruovaný 2-izbový byt bez balkóna v do mesta dostupnej lokalite v Košiciach - Železníky, ulica Užhorodská.

Pre viac fotografií kliknite na našu stránku kalaninovareality.sk. Pozrite si aj video: https://youtu.be/mppZbiCWDPE (skopírujte si link do svojho prehliadača).

2-izbový byt je vhodný ako bývanie pre mladú rodinu alebo aj ako investícia na následný prenájom. Úžitková plocha bytu je 52,64 m2. K bytu prislúcha pivnica. Byt sa nachádza na 3. poschodí z 10-tich. Orientácia bytu je S/V.

Dispozičné riešenie:


- vstupná chodba
- kúpeľňa s vaňou
- samostatné WC
- vnútorný kumbál/šatník
- spálňa
- obývacia izba
- a samostatná kuchyňa.

Byt je čiastočne zrekonštruovaný. Rekonštrukcia zahŕňa plastové okná, murované jadro, čiastočne vymenená elektrina, bezpečnostné dvere. V izbách sú plávajúce podlahy, v obývacej izbe parkety, v kúpeľni dlažba. Byt sa predáva čiastočne zariadený (na základe vzájomnej dohody). Byt je v OV, možnosť hypotekárneho úveru.

Bytový dom je zrekonštruovaný - je zateplený, má bezpečnostný kamerový systém, vynovené schodiská, novú vstupnú bránu s možnosťou bezbariérového prístupu, nové schránky, má 2 priestranné výťahy, čo oceníte pri sťahovaní. Bytový dom má energetický certifikát B. Kompletné mesačné náklady pri 2 osobách sú 175,-EUR (z toho: platba správcovi je 139,-EUR).

V okolí bytového domu je kompletná občianska vybavenosť (jazyková škola, škôlka, základná škola, športové gymnázium, potraviny Fresh, Univerzitná nemocnica L.P.). Parkovanie možné pri bytovom dome.

Pridajte sa k mojim spokojným klientom a ozvite sa mi. Rada Vám poskytnem bližšie informácie a umožním obhliadku nehnuteľnosti. Kúpna cena je vrátane provízie pre RK a kompletného právneho servisu, vrátane overenia podpisov a vybavenia katastra. V prípade záujmu Vám pomôžeme získať aj najvýhodnejšie hypotekárne financovanie a poistenie nehnuteľnosti. Dohodnite si obhliadku na uvedenom tel. čísle . Predávate nehnuteľnosť? Využite moje služby. Som certifikovanou maklérkou NARKS a rada Vám pomôžem s celým procesom.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Košiciach - Juh na ulici Užhorodská

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Užhorodská v Košiciach - Juh v cene 139.900,- € je o 8.838 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Košiciach - Juh. Rozloha je o 2 metre menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Košiciach - Juh. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 8 dvojizbových bytov v Košiciach - Juh. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-MH...

Pozícia realitnej ponuky

139.900,- €
Cena nehnuteľnosti 82.000,- € 193.000,- €
52.64 m²
Celková rozloha 41 m² 71 m²
52.64 m²
Úžitková plocha 40 m² 67.55 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha52.64 m²
Úžitková plocha52.64 m²
Poschodie3
Počet poschodí10
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuspredané
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovanieáno
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciaseverovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MH-14 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny