PREDANÉ EXKLUZÍVNE: 3 izbový byt, Košice-Nad Jazerom, ul. Amurská

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Nad Jazerom
Lokalita.: Košice - mestská časť Nad jazerom
Ulica.: Amurská
71 m²
9
3
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
183.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1289x zobrazená v zozname / 4992x zobrazená detailne / 204x zobrazená detailne tento mesiac

"ZNÍŽENÁ CENA"

EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na PREDAJ priestranný, praktický a slnečný 3 – izbový byt, pražského typu v osobnom vlastníctve, v Košiciach, v mestskej časti Nad Jazerom (na začiatku mestskej časti, čiže akýchkolvek bez zápch), ulica Amurská 3.
Byt je s virtuálnou prehliadkou, ktorá Vám nahradí klasickú obhliadku. Skopírujte si link do svojho prehľadávača: https://my.matterport.com/show/?m=4YppiKsUkFB

Video - link: https://youtu.be/hkreizvZFH0


Byt sa predáva nezariadený. Prezentované fotky predstavujú aktuálny, dokončený, stav bytu. Zároveň sa nechajte inšpirovať dizajnovým zariadením bytu prostredníctvom virtuálneho HOME Stagingu.
Pre viac fotiek navštívte našu webovú stránku: kalaninovareality.sk
Byt je „čerstvo“ kvalitne, kompletne zrekonštruovaný (menené všetky rozvody elektriny, plynu a vody, stúpačky, znížené stropy, bodové osvetlenie vo všetkých izbách, nové radiátory, bezpečnostné vchodové dvere, interiérové dvere a zárubne, plastové okná + žalúzie, plávajúce podlahy, murované jadro, dlažba v kúpeľni a vo WC, kúpeľňa - vaňa, vstavané umývadlo s na mieru robenou skrinkou s otvorom na práčku, samostatná kuchyňa, ktorá je prepojená s jedálenskou časťou a obývačkou – na mieru robená kuchynská linka v tvare „U“, vstavané spotrebiče: plynová varná doska so zabudovaným digestorom, elektrická rúra, zabudovaná mikrovlna rúra, umývačka riadu, granitový dres na umývanie riadu s dizajnovou batériou. Jednoducho, stačí zariadiť nábytkom a môžete sa nasťahovať.
Nachádza na ideálnom 5. poschodí/z 9-ich, s výťahom, v kompletne zrekonštruovanom bytovom dome na začiatku Sídliska nad Jazerom, s priestranným 6 m balkónom. V byte sa nachádza vnútorný kumbal (šatník) a na chodbe pred bytom je vonkajší kumbal. K bytu patrí aj pivnica na prízemí bytového domu. Úžitková výmera bytu je 71 m2.
Orientácia bytu je na dve svetové strany - „V/Z“ (kuchyňa + obývačka na „V“, dve izby + balkón na „Z“.

Dispozičné riešenie bytu:


- priestranná vstupná chodba,
- kumbal (šatník) na chodbe,
- obývačka prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou,
- dve samostatné izby,
- murovaná kúpeľňa s vaňou,
- samostatné WC,
- kumbal pred bytom na spoločnej chodbe,
- pivnica.

Bytový dom je kompletne zrekonštruovaný (zateplenie bytového domu, nové balkóny, spoločné priestory, vchodové dvere, poštové schránky, výťah). Energetický certifikát nie je k dispozícii.
V okolí bytového domu je výborná občianska vybavenosť - potraviny, banky, pošta, lekári, MŠ, ZŠ, MHD a prevádzky služieb a obchodu rôzneho zamerania a množstvo zelene. Svoj voľný čas viete využiť aj na blízkom jazere. K atraktívnym miestam určite patrí lesopark, v ktorom vlani pribudli zariadenia fitnes centra v prírode, workoutové ihrisko a pre najmenších detské ihrisko Ježko. Popri hrádzi nájdu svoje miesto bicyklisti, korčuliari, ale aj mamy s kočíkmi.

Výhody bytu:


 „čerstvo“ kompletne zrekonštruovaný, pražský typ bytu,
 lokalita na začiatku MČ Nad Jazerom (preferovaná hlavne kvôli skvelej dostupnosti do mesta, obchvatov, či diaľnice D1, blízko Jazera, s množstvom zelene),
 orientácia na dve svetové strany,
 balkón cez dve izby,
 osobné vlastníctvo, čiže je ho možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým, vzhľadom na moju dlhoročnú bankovú prax, Vám veľmi rada pomôžem,
 bez TIARCH, kúpou voľný
V kúpnej cene bytu sú zahrnuté všetky poplatky súvisiace s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv, poplatky za štandardné návrhy na vklad kúpnych zmlúv do katastra, overenie – autorizácia podpisov predávajúcich) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK.
Pridajte sa k mojim spokojným klientom – viď: web: kalaninovareality.sk/referencie.
Obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. - Vaša realitná maklérka Ing. Renáta Kalaninová, RSc.
Predávate nehnuteľnosť? Využite moje služby. Som certifikovanou maklérkou s dlhoročnou bankovou a realitnou praxou, veľmi rada Vám pomôžem s celým procesom.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Košiciach - nad Jazerom na ulici Amurská

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Amurská v Košiciach - nad Jazerom v cene 183.000,- € je o 16.784 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Košiciach - nad Jazerom. Rozloha je o 2 metre väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Košiciach - nad Jazerom. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 trojizbových bytov v Košiciach - nad Jazerom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-RK...

Pozícia realitnej ponuky

183.000,- €
Cena nehnuteľnosti 82.000,- € 195.000,- €
71 m²
Celková rozloha 61 m² 78 m²
71 m²
Úžitková plocha 55 m² 83 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha71 m²
Úžitková plocha71 m²
Počet poschodí9
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statuspredané
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-RK-79 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny