PREDANÉ EXKLUZÍVNE - 3 izbový tehlový byt, Národná trieda, Košice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Sever
Lokalita.: Košice - mestská časť Sever
Ulica.: Národná trieda
63.34 m²
7
2
3
nie
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
117.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4122x zobrazená v zozname / 10477x zobrazená detailne / 230x zobrazená detailne tento mesiac

PREDANÉ

EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj 3 – izbový TEHLOVÝ byt s balkónom v osobnom vlastníctve, v žiadanej lokalite v Košiciach – MČ Sever, ulica Národná trieda.

Lokalita, v ktorej sa nachádza byt, je ideálna a žiadaná nielen na bývanie, ale aj investične na prenájom študentmi, a to hlavne blízkej Univerzity veterinárneho lekárstva a farmácie.

Byt sa nachádza na ideálnom 2. poschodí/zo 7, s výťahom. Orientácia bytu je na „S/Z, J/V“ (kuchyňa + izba na „S/Z“, obývačka s balkónom + izba na „J/V“). Bytový dom je vsadený z oboch strán do dvora plného zelene.
Úžitková výmera bytu je 63,34 m2 + balkón. K bytu patrí aj pivnica, ktorá je na prízemí bytového domu.
Byt je čiastočne zrekonštruovaný (murované jadro, obklady, dlažba, kuchynská linka, plastové okná, vchodové bezpečnostné dvere, interiérové dvere).
Možnosť zmeny dispozície, v izbách sú pôvodné parkety, ktoré sa dajú repasovať.

Dispozičné riešenie bytu:


- chodba so vstavanou skriňou,
- samostatná kuchyňa s novšou kuchynskou linkou v štýle VINTAGE,
- 3 izby (obývačka s balkónom, dve samostatné izby)
- kúpeľňa s vaňou,
- samostatné WC,
- pivnica

Bytový dom sa momentálne kompletne rekonštruuje. Menené sú kompletné rozvody, stúpačky, v spoločných priestoroch sú plastové okná, nové dlažby v pivniciach,
nový - zväčšený výťah, dom je zateplený, pripravuje sa nový čipový systém otvárania dverí, nové vchodové dvere - predné aj zadné, v spoločných priestoroch nové stierky, podlahy, nové plechové pivnice.

Výhody bytu:


 lokalita (bývanie v širšom centre mesta s výbornou občianskou vybavenosťou, lokalita vhodná nielen na bývanie, ale aj investične na prenájom študentmi, a to hlavne Univerzity veterinárneho lekárstva a farmácie)
 tehlový bytový dom,
 osobné vlastníctvo, čiže je ho možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým, vzhľadom na moju dlhoročnú bankovú prax, Vám veľmi rada pomôžem.
 bez tiarch, kúpou voľný,
 bezbariérový prístup až do bytu, čo ocenia hlavne mladé mamičky s kočíkmi,
 možnosť zmeny dispozície (spojenie kuchyne s izbou, príp. zrušením tehlovej priečky medzi dvomi izbami – vznik veľkostne nadštandardného 2 izbového bytu)
 nový zväčšený BALKÓN, ktorý bude mať sklenené zábradlie,
 parkovanie vo dvore,


Energetický certifikát nie je k dispozícii. V okolí je kompletná občianska vybavenosť (ZŠ, MŠ, obchodné centrum, potraviny Billa, pošta, detské ihriská, množstvo zelene) + pešia dostupnosť do parku Anička. Lokalita ponúka rôzne možnosti na prechádzky, športovanie.

V kúpnej cene bytu sú zahrnuté všetky poplatky súvisiace s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv, poplatky za štandardné návrhy na vklad kúpnych zmlúv do katastra, overenie – autorizácia podpisov predávajúcich) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK.

Pridajte sa k mojim spokojným klientom – viď: web: kalaninovareality.sk/referencie.
Obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. - Vaša realitná maklérka Ing. Renáta Kalaninová, RSc.

Predávate nehnuteľnosť? Využite moje služby. Som certifikovanou maklérkou s dlhoročnou bankovou a realitnou praxou, veľmi rada Vám pomôžem s celým procesom.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Košiciach - Sever na ulici Národná trieda

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Národná trieda v Košiciach - Sever v cene 117.000,- € je o 58.423 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Košiciach - Sever. Rozloha je o 11 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Košiciach - Sever. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 trojizbových bytov v Košiciach - Sever. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-RK...

Pozícia realitnej ponuky

117.000,- €
Cena nehnuteľnosti 99.900,- € 204.000,- €
63.34 m²
Celková rozloha 55 m² 96 m²
63.34 m²
Úžitková plocha 63.34 m² 71 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha63.34 m²
Úžitková plocha63.34 m²
Poschodie2
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuspredané
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-RK-18 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny