PREDANÉ EXKLUZÍVNE - 4 izb. byt, ul. Bukureštská, Košice - Ťahanovce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Sídlisko Ťahanovce
Lokalita.: Košice - mestská časť Sídlisko Ťahanovce
Ulica.: Bukurešťská
80 m²
8
3
4
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 4-izbový byt
125.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

22997x zobrazená v zozname / 12504x zobrazená detailne / 184x zobrazená detailne tento mesiac

PREDANÉ

EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj 4 - izbový byt s loggiou v osobnom vlastníctve, v Košiciach – Sídlisko Ťahanovce, ul. Bukureštská. Byt je s virtuálnou prehliadkou, ktorá Vás prevedie týmto bytom a nahradí tak klasickú obhliadku bytu.
Link na virtuálnu prehliadku: https://my.matterport.com/show/?m=Bjb6hggZYma
Byt sa nachádza na ideálnom 3. poschodí/z 8. Orientácia bytu je na „V/Z“. Úžitková výmera bytu je 80 m2 + loggia. Izby sú nepriechodné. Byt je kompletne prerobený - vchodové bezpečnostné dvere, interiérové dvere, plastové okná + žalúzie, sadrové omietky, rozvody vody, elektriny a plynu, v izbách a na chodbe plávajúce podlahy, murované jadro, v kúpeľni a vo WC podlaha z keramickej dlažby, v kuchyni – na mieru robená kuchynská linka + spotrebiče (vstavaný plynový sporák, vstavaná elektrická rúra a mikrovlnná rúra, vstavaná chladnička s mrazničkou), nábytok robený na mieru, podlaha loggie – keramická dlažba.

Dispozičné riešenie bytu:


- útulná chodba,
- štyri nepriechodné izby (veľká obývačka, spálňa s loggiou, dve izby, z ktorých jedna je využívaná ako šatník – regály zostávajú),
- praktická kuchyňa,
- kúpeľňa,
- samostatné WC,
- pivnica.

Byt sa predáva:


- chodba – na mieru robený nábytok,
- kuchyňa - na mieru robená kuchynská linka + spotrebiče (vstavaný plynový sporák, vstavaná elektrická rúra a mikrovlnná rúra, vstavaná chladnička s mrazničkou, jedálenský stôl + 4 ks stoličiek, poličky,
- obývačka – rohová, rozťahovacia, kožená sedačka, konferenčný stolík, rohový pracovný stolík s kreslom, na mieru robená nábytková zostava, záclony + závesy,
- spálňa – vstavaná skriňa, komoda,
- izba (ktorá t.č. slúži ako šatník – na mieru robené montovateľné regály),
- kúpeľňa s vaňou – na mieru robený nábytok

K nehnuteľnosti nie je vydaný energetický certifikát. V okolí je kompletná občianska vybavenosť (ZŠ, MŠ, pošta, banka, zdravotné stredisko, obchody, OC Klas, LIDL, Billa, Fresh, METRO, ihriská...) + pešia dostupnosť do rekreačnej oblasti Sudky a parku Anička.
V kúpnej cene bytu sú zahrnuté všetky poplatky súvisiace s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv, poplatky za štandardné návrhy na vklad kúpnych zmlúv do katastra, overenie – autorizácia podpisov predávajúcich) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK.
Byt je v osobnom vlastníctve, čiže je ho možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým, vzhľadom na moju dlhoročnú bankovú prax, Vám veľmi rada pomôžem.
Pridajte sa k našim spokojným klientom – viď referencie na našej webovej stránke: kalaninovareality.sk/referencie.
Obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. - Vaša realitná maklérka Ing. Renáta Kalaninová, RSc.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce na ulici Bukurešťská

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Bukurešťská v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce v cene 125.000,- € je o 20.824 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce. Rozloha je o 1 meter menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 štvorizbových bytov v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-RK...

Pozícia realitnej ponuky

125.000,- €
Cena nehnuteľnosti 125.000,- € 149.000,- €
80 m²
Úžitková plocha 79 m² 83 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha80 m²
Poschodie3
Počet poschodí8
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statuspredané
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Energetický certifikátnie
Bezbariérový prístup nie

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-RK-10 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.