PREDANÉ EXKLUZÍVNE: CHATA pri lese v Obci Sokoľ, okres Košice-okolie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.: Sokoľ
16 m²
381 m²
2
2
nie
nedokončený
nie
nie
predaj - Chata
27.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

54443x zobrazená v zozname / 9957x zobrazená detailne / 234x zobrazená detailne tento mesiac

"PREDANÉ"

Hľadáte miesto na oddych a relax po náročnom pracovnom týždni v blízkosti Košíc, či na „výbeh“ pre deti počas prázdnin?

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj chatu s pozemkom + podiel na prístupovej ceste v záhradkárskej oblasti Obce Sokoľ, okres Košice – okolie. Hneď za chatou sa nachádza les. Obec Sokoľ sa nachádza v severnom cípe Košickej kotliny v údolí rieky Hornád na neveľkej „náhornej plošine“ nad riekou. Od Košíc je obec vzdialená asi 12 kilometrov (13 minút autom), od najbližšej susednej obce Kostoľany nad Hornádom 2 kilometre a od Družstevnej pri Hornáde 3 kilometre.

Video – link: https://youtu.be/dej2FtEPgqs


Pre viac fotiek navštívte našu webovú stránku: kalaninovareality.sk

Chata je situovaná v záhradkárskej oblasti - časť Malinov, na mierne svahovitom pozemku, s nádherným výhľadom. Pozemok, na ktorom sa nachádza chata má výmeru 381 m2, z toho samotná chata má zastavanú plochu 16 m2 (rozmery chaty 4 m x 4 m) + záhrada o výmere 365 m2.
Je podpivničená (do hĺbky 2,20 m) + podkrovie s dvomi oknami, čiže jej úžitková plocha je 48 m2. Stavba je tehlová, sedlová strecha pokrytá škridlou.
Prízemné podlažie pozostáva z jednej slnečnej miestnosti s krbom zo šamotových tehál. Táto miestnosť slúži aj ako jedáleň, obývačka, či kuchyňa. Podkrovie je ideálne na spanie a pivnica na uskladnenie dobrého vínka. Keďže zastavanosť chaty je iba necelých 5 % z pozemku (možná zastavanosť v tejto oblasti - 10 %, individuálne aj viacej), je možné ju zväčšiť, dobudovať ďalšiu miestnosť, či urobiť terasu na umiestnenie bazéna pre deti.
V chate je zavedená iba elektrina. Pokiaľ ide o vodu, v tejto oblasti nie je vodovod. Susediace chaty majú vlastné studne, a čo sa týka odpadu – žumpu alebo ČOV, tým pádom bude možné chatu využívať celoročne, trebárs aj na Vianoce pri krbe.
Energetický certifikát nie je. Bez tiarch, kúpou voľná.
Sokoľ je situovaný v nádhernej okolitej prírode. Dôkazom atraktívnosti lokality je množstvo rekreačných a záhradných chát v okolí celej obce a neutíchajúci záujem najmä Košičanov o pozemky na výstavbu rodinných domov. Obec je dopravne prepojená s Košicami pravidelnými autobusovými linkami, ale aj železničné spojenie cez stanicu v Kostoľanoch nad Hornádom.
Čo sa týka občianskej vybavenosti, v obci je materská škola, málotriedna základná škola, školská jedáleň, kultúrny dom s budovou obecného úradu, požiarna zbrojnica, školiace stredisko Univerzity veterinárneho lekárstva v Košiciach, kostol, areál nového futbalového ihriska, viacfunkčné malé ihrisko, predajňa zmiešaného tovaru Jednota-SD a súkromná krčma.
Ak chcete chatu využívať už počas tohtoročných letných prázdnin, neváhajte ma kontaktovať. Obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. - Vaša realitná maklérka Ing. Renáta Kalaninová, RSc.
Predávate nehnuteľnosť? Využite moje služby. Som certifikovanou maklérkou s dlhoročnou bankovou a realitnou praxou, veľmi rada Vám pomôžem s celým procesom.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Sokoli

Pozícia realitnej ponuky

27.000,- €
Cena nehnuteľnosti 27.000,- € 143.000,- €
381 m²
Rozloha pozemku 190 m² 3148 m²
16 m²
Zastavaná plocha 16 m² 54 m²
381 m²
Celková rozloha 70 m² 410 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku381 m²
Zastavaná plocha16 m²
Celková rozloha381 m²
Počet poschodí2
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavnedokončený
Statuspredané
Odvoz odpaduáno
Vodanie
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizácianie
Kúpeľňanie
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Pivnicaáno
Garážnie
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Krbáno
Klimatizácianie
Oknádrevené
Terénsvahovitý
Prístupová cestabetónová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-RK-70 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny