Predané Exkluzívne kamenný dom na predaj, Počúvadlo.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Štiavnica
Lokalita.: Počúvadlo
Ulica.: .
272 m²
764 m²
nutná rekonštrukcia
predaj - Rodinný dom
38.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

95327x zobrazená v zozname / 12909x zobrazená detailne / 242x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality.sk - upúta vašu pozornosť exkluzívnou ponukou na predaj staršieho kamenného domu na slnečnom pozemku priamo v obci Počúvadlo.
Podpivničený kamenný dom o výmere 214 m2 je postavený na slnečnom rovinatom pozemku o celkovej rozlohe 764 m2. Rozmer pozemku je cca 30m x 25m s prístupom z udržiavanej asfaltovej komunikácie. Dom sa nachádza v tichej uličke tejto malebnej obce, je v pôvodnom stave a je vhodný na celkovú rekonštrukciu. Tých, ktorí by si radi vytvorili bývanie podľa vlastných predstáv samotná nehnuteľnosť priam sama vyzve vytvoriť z nej jedinečný domček alebo chalupu, kde budete s radosťou a nadšením tráviť svoj čas. Nehnuteľnosť je možné napojiť na obecnú vodu a aj na elektrickú energiu - aktuálne je odpojená.
Počúvadlo je malá obec nachádzajúca sa v južnej časti Štiavnických vrchov vzdialená od obľúbeného jazera Počúvadlo len 10 minút cesty.
Mesto Banská Štiavnica, vzdialené len 20 minút, Vám ponúka nekonečné možnosti trávenia voľného času ako napr. návštevy pamätihodností, reštaurácií, kaviarničiek, čajovní, vinární, pivární, divadla, Banky lásky, Kalvárie, múzeí, baní, botanickej záhrady a mnohých iných. Milovníkov turistiky osloví množstvo turistických trás v Štiavnických vrchoch, pre vášnivých plavcov sú lákadlom Štiavnické tajchy a lyžiari určite neodolajú lyžiarskemu stredisku Salamandra.

Všetci tí, ktorých táto ponuka zaujala a chcete vedieť viac, kontaktujte ma prosím na tel. čísle , alebo email:

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

38.000,- €
Cena nehnuteľnosti 33.000,- € 426.000,- €
764 m²
Rozloha pozemku 121 m² 2691 m²
272 m²
Zastavaná plocha 91 m² 272 m²
764 m²
Celková rozloha 118 m² 840 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku764 m²
Zastavaná plocha272 m²
Celková rozloha764 m²
Vlastníctvoosobné
Stavnutná rekonštrukcia
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-639563 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.