PREDANÉ ! EXKLUZÍVNE ! Murovaná chata - na predaj, Partizánske

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
50 m²
387 m²
úplne prerobený
230/400V
žumpa
áno
predaj - Chata
59.900,- € PREDANÉ !
Ponúknite vlastnú cenu

140419x zobrazená v zozname / 29213x zobrazená detailne / 225x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality.sk - ponúka Exkluzívne na predaj Murovanú chatku, ktorá sa nachádza v záhradnej osade nad Salašom v Partizánskom. Chatka je v osobnom vlastníctve, postavená je na mierne svahovitom teréne. Prístupová cesta kamenistá. Chatka prešla kompletnou rekonštrukciou. Predáva sa aj zo zariadením. Je poschodová, podpivničena, ma balkón a dve terasy. Pozemok je upravený vysadený trávnatým porastom. Na pozemku sa nachádza drevený domček, ktorý slúži na odkladanie záhradnej techniky a dreva. V podkroví záhradného domčeka sa nachádza priestor využívaný na hranie pre deti.

Celková rozloha pozemku na ktorom je chatka postavená je 394 m2, úžitková plocha je 50 m2, pivnica ma asi 13 m2. Chatka pozostáva z dvoch poschodí. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, kuchyňa prepojená s obývacou izbou, kúpeľňa, a schody vedúce do podkrovia. V podkroví sa nachádza jedna veľká miestnosť v prípade potreby je možné priestor rozdeliť na dve časti. Ma východ na lodžiu o rozlohe asi 6 m2.

Okná sú plastové s vnútornými žalúziami. Strecha sedlová pokrytie pozinkovaný plech, podlaha dlažba plávajúca. Vykurovanie je možné za pomoci klimatizácie, alebo krbovými kachlami, ktoré majú prieduch na poschodí. Steny stierky. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, toaleta, umývadlo, práčka a zásobník na teplú vodu. V kuchyni je kuchynská linka, sporák, chladnička s mraziakom, mikrovlnka, digestor, stôl, stoličky. V obývacej izbe sedačka + nábytok. Poschodie je komplet zariadené s nábytkom z dreva. Na umývanie sa využíva úžitková voda, ktorá je čerpaná z vlastnej nádrže v objeme 9 m3. Do chatky je privedená elektrická energia, odpad zvedený do žumpy.

Pozemok je možné oplotiť. Chatka je prepojená s veľkou krytou terasou o rozlohe približne 30 m2, dá sa uzavrieť sťahovacími roletami, je vydláždená zámkovou dlažbou , vybavená dreveným sedením. Druhá terasa je o rozlohe asi 12 m2, je otvorená, ma drevené zábradlie + nábytok.

Čo dodať ?



Chatka ma veľmi zaujala, ma veľa výhod. Majiteľ si dal na rekonštrukcii záležať je prevedená kvalitne. Výhoda je lokalita, ktorá je neďaleko od centra mesta v hore s krásnym výhľadom na mesto a okolité dediny. Ďalšou výhodou je prekrytá terasa, odokrytá terasa, lodžia, pivnica, ktorá je priestranná a suchá. Veľké plus dodáva chatke jej zateplenie, možnosť využitia celoročne, vzhľadom na svoj vlastný rezervár vody. Výhodou je možnosť vykurovania elektrikou , alebo krbovými kachlami. V blízkosti sa nachádza salaš, kde je možnosť príjemného posedenia.

Hľadáte chatku v tichom horskom prostredí ? Máte jedinečnú príležitosť na kúpu!

Kúpa je možná iba v hotovosti !



Isto treba vidieť a posúďte sami, výhody tohto bývania, ktoré sa Vám kúpou tejto nehnuteľnosti ponúkajú.

Ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte na tel. čísle , na ktorom Vám poskytnem ďalšie bližšie informácie , alebo na E - mail



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Partizánskom

Inzerovaný chatu v Partizánskom v cene 59.900,- € je o 4.325 € drahší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Partizánskom. Rozloha je o 15 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Partizánskom.

Pozícia realitnej ponuky

59.900,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 179.900,- €
387 m²
Rozloha pozemku 387 m² 1238 m²
17 m²
Zastavaná plocha 16 m² 401 m²
394 m²
Celková rozloha 71 m² 405 m²
50 m²
Úžitková plocha 19 m² 80 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku387 m²
Zastavaná plocha17 m²
Celková rozloha394 m²
Úžitková plocha50 m²
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
El. napätie230/400V
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Pivnicaáno
Parkovanieverejné
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Klimatizáciaáno
Oknáplastové
Terénmierny svah

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-540511 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.