PREDANÉ EXKLUZÍVNE: pozemok v Turni n/ Bodvou, KE-okolie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.: Turňa nad Bodvou
3306 m²
predaj - Záhrady
8.700,- €
2,63 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

40670x zobrazená v zozname / 13401x zobrazená detailne / 150x zobrazená detailne tento mesiac

Mgr. Mária Hegedüšová a realitná kancelária KALANINOVÁ realitné služby Vám ponúka EXKLUZÍVNE veľkorysý pozemok - záhradu v lone prírody, ticha a romantiky, v katastrálnom území Turňa nad Bodvou, v blízkosti Turnianskeho hradu, okres Košice - okolie. Ide o pozemok s nádherným výhľadom na okolitú prírodu, Turniansky rybník, o celkovej výmere 3.306,- m2, dĺžka pozemku je 230 m, šírka pozemku je necelých 15 m. Je vo vlastníctve fyzickej osoby, bez tiarch.

Pozemok sa nachádza na miernom až postupne stúpajúcom svahu, čím je vhodný na založenie vinohradu (v blízkosti sa takéto nachádzajú). Je v extraviláne obce, v chránenom vtačom území, s ojedinelým výskytom trávy s názvom „Anjelský vlas“. Táto oblasť je veľmi vyhľadávaná poľovníkmi. Prístup k pozemku je po spevnej komunikácii. Čo sa týka inžinierskych sietí, na pozemku nie sú. Okolité chaty a viničné sady využívajú vodu z vlastnej vŕtanej studne, teplo prostredníctvom krbu a pokiaľ ide o elektrinu, tú nahradí romantická „petrolejka“.

Na pozemku je POVOLENÉ postaviť drobné stavby a menšie rekreačné objekty na nekomerčné účely, ako sú chatky, náraďovne, prístrešky a podobne.

Pozemok sa nachádza 35 km od Košíc (35 minút autom) a 9,9 km od Moldavy nad Bodvou (10 minút autom), na hlavnom ťahu smer Žilina - Bratislava. Okolie poskytuje skvelé možnosti na rybárčenie, poľovníctvo, cykloturistiku alebo turistiku v národnom parku Slovenský kras, či Hájske vodopády, Zádielska dolina... Obec Turňa nad Bodvou leží v západnej časti Košickej doliny. Na severozápad od Turnianskeho Podhradia sú dva veľké rybníky. V obci je kompletná občianska vybavenosť (základná škola, materská škola, obecný úrad, reštaurácie, potraviny).

V kúpnej cene sú zahrnuté všetky poplatky súvisiace s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv, poplatky za štandardné návrhy na vklad kúpnych zmlúv do katastra, overenie – autorizácia podpisov predávajúcich) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK.

Ak Vás táto ponuka oslovila, neváhajte ma kontaktovať a dohodnite si obhliadku na tel. čísle: . Pridajte sa k mojim spokojným klientom - realitná maklérka Mária Hegedüšová. Predávate nehnuteľnosť? Využite moje služby. Som certifikovanou maklérkou a rada Vám pomôžem s celým procesom.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja záhrady v Turni nad Bodvou

Rozloha záhrady 3306 m2 má priemernú rozlohu záhrady v Turni nad Bodvou.

Pozícia realitnej ponuky

8.700,- €
Cena nehnuteľnosti 8.700,- € 58.000,- €
3306 m²
Rozloha pozemku 387 m² 3306 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3306 m²
Vlastníctvoosobné
Statuspredané
Inžinierske sietenie
Terénsvahovitý

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MH-4 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny