PREDANÉ EXKLUZÍVNE - rodinný dom pri Prešove v Dulovej Vsi

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Dulova Ves
Ulica.: Vlčie Doly
217 m²
788 m²
1
4
áno
studňa a vodovod
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom
231.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1x zobrazená v zozname / 13890x zobrazená detailne / 283x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj novostavbu 4 izbového rodinného domu – typ bungalov v novovybudovanej lokalite pri Prešove – Dulova Ves, časť Vlčie Doly. Táto obec je vyhľadávanou lokalitou najmä pre mladé rodiny s výbornou dostupnosťou do Prešova (vzdialenosť do Prešova cca 1 km a do Košíc 33 km, v trvaní po diaľnici cca 20 minút).
Dom bol skolaudovaný v r. 2010. Je postavený na slnečnom, rovinatom pozemku o rozlohe 788 m2, ktorý je oplotený živým plotom. Na celom pozemku s udržiavaným okrasným trávnikom je automatická závlaha, umelé záhradné osvetlenie. Je napojený na všetky inžinierske siete (voda, elektrina, kanalizácia) a má vlastnú studňu. Súčasťou domu je aj murovaná garáž s elektrickou bránou na diaľkové ovládanie – s prechodom do domu, plus veľká komora, ALARM (energetický certifikát B).
Stavba je tehlová – tehla Porotherm o hrúbke 44 cm. Strecha sedlová - strešná krytina Bramac, okná a vchodové dvere sú drevené smrekové, interiérové dvere a zárubne sú dubové /všetky dvere - výrobca: Drevovýroba Kočiš Žehra/

Dispozičné riešenie domu:


- vstupná predsieň s na mieru robeným nábytkom,
- chodba /osvetlená prostredníctvom svetlovodu/ s priamym vstupom do jednotlivých miestností,
- 2izby,
- priestranný šatník,
- obývacia izba s krbom (v obývacej izbe veľké francúzske okno),
- kuchyňa prepojená s obývacou izbou a výstupom na veľkú 30 m2 terasu, kde na Vás čaká príjemné posedenie a priestor na Jacuzzi,
- kúpeľňa s oknom, v ktorej je smaltovaná vaňa zn. KALDEWE a sprchovací kút s termostatickou pod omietkovou batériou, sanita zn. GROHE,
- samostatné WC - GEBERIT s umývadlom,
- komora,
- garáž o šírke 3,30 m
Interiér domu bol zariadený jednotným nábytkom, vyrobeným na mieru. Dominantou je aj vnútorný krb v obývačke s prieduchmi do jednotlivých izieb. Kúrenie je kombinované – podlahové + radiátory. Ohrev vody prostredníctvom kotla zn. BUDERUS ( majiteľ domu zakúpil aj 300 l zásobník vody s predprípravou na solar ), podlaha – lepené drevené dubové parkety, v kuchyni, v kúpeľni, vo WC – keramická dlažba. V kuchyni s dvomi oknami - kuchynská linka na mieru, so zabudovanými spotrebičmi zn. BOSCH (varná elektrická doska, umývačka riadu, digestor, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou), jedálenská časť.


Kúpna cena domu je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv, poplatky za overenie podpisov u notára, kolky za štandardné návrhy na vklad kúpnych zmlúv do katastra) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK. Dom je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým Vám, vzhľadom na moju dlhoročnú bankovú prax, veľmi ochotne pomôžem.

Odporúčam vidieť.


Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. - Vaša realitná maklérka Renáta Kalaninová.




Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Dulovej Vsi na ulici Vlčie Doly

Inzerovaný rodinný dom na ulici Vlčie Doly v Dulovej Vsi v cene 231.000,- € je o 156.634 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Dulovej Vsi. Rozloha je o 50 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Dulovej Vsi.

Pozícia realitnej ponuky

231.000,- €
Cena nehnuteľnosti 1.030,- € 1.500.000,- €
788 m²
Rozloha pozemku 96 m² 4765 m²
217 m²
Zastavaná plocha 60 m² 432 m²
217 m²
Celková rozloha 80 m² 4765 m²
217 m²
Úžitková plocha 66 m² 430 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku788 m²
Zastavaná plocha217 m²
Celková rozloha217 m²
Úžitková plocha217 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statuspredané
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno
Garážáno
Inžinierske sieteáno
Krbáno
Energetický certifikátB
Predzáhradkaáno
Oknádrevené

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-RK-4 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.