PREDANÉ EXLUZÍVNE: 3 izbový byt, Košice-Nad jazerom, ulica Amurská

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Nad Jazerom
Lokalita.: Košice - mestská časť Nad jazerom
Ulica.: Amurská 3
71 m²
9
5
3
nie
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
159.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3430x zobrazená v zozname / 6140x zobrazená detailne / 244x zobrazená detailne tento mesiac

PREDANÉ

EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na PREDAJ priestranný, praktický a slnečný 3 – izbový byt, pražského typu v osobnom vlastníctve, v Košiciach, v mestskej časti Nad Jazerom, ulica Amurská 3.
Prezentované pôdorysy a fotky bytu Vám ponúkajú aktuálny stav bytu a zároveň aj navrhovaný stav s virtuálnym HOME Stagingom (ako pomôcka pri rekonštrukcii a pri praktickom zariadení bytu budúceho majiteľa bytu).

Byt je s virtuálnou prehliadkou, ktorá Vám nahradí klasickú obhliadku. Nižšie uvedený link si skopírujte do svojho prehľadávača:

- Link 3D prehliadka – PÔVODNÝ STAV
https://my.matterport.com/show/?m=q8TRm1rpzzi


- Link 3D prehliadka – NAVRHOVANÝ STAV
https://vrtour3ds.s3.amazonaws.com/3-2022/amurska/index.html

Pozn.: Ovládanie 3D virtuálnej prehliadky – navrhovaný stav:
o na otáčanie môžete využiť počítačovú myš,
o na prechádzku po byte môžete využívať buď šípky na klávesnici (dopredu, dozadu, otáčanie okolo vlastnej osi vľavo, otáčanie okolo vlastnej osi vpravo)
o alebo písmená na klávesnici (W, S, A, D – dopredu, dozadu, doľava, doprava)
o alebo písmená na klávesnici (Q, E – hore / dole)

Video – link: https://youtu.be/fWT3t_6s6OM



Pre viac fotiek navštívte našu webovú stránku: kalaninovareality.sk
Byt sa nachádza v zrekonštruovanom bytovom dome na začiatku Sídliska nad Jazerom. Je na ideálnom 5. poschodí/ z 9-ich, s výťahom a s priestranným 6 m balkónom. Úžitková výmera bytu je 71 m2. V byte sa nachádza vnútorný kumbal a na chodbe pred bytom je vonkajší kumbal. K bytu patrí aj pivnica na prízemí. Orientácia bytu je na dve svetové strany - „V/Z“ (kuchyňa + obývačka na „V“, dve izby + balkón na „Z“. Je zrekonštruovaný, však ide už o staršiu 15 – ročnú rekonštrukciu (plastové okná, murované jadro s vaňou, murované samostatné WC, kuchyňa so spotrebičmi (digestor, plynový sporák s elektrickou rúrou, chladnička s mrazničkou), v kuchyni, v kúpeľni, WC a na chodbe keramická dlažba, v obývačke plávajúca podlaha, nové vchodové dvere (r. 2021), rozvody vody, elektriny a plynu.
Ide o praktický, priestranný byt, pripravený na rekonštrukciu podľa Vašich predstav, aj so zmenou dispozície, keďže vnútorné priečky nie sú nosné.

Dispozičné riešenie bytu:


- priestranná vstupná chodba,
- kumbal na chodbe,
- obývačka prepojená s kuchyňou,
- dve izby,
- murovaná kúpeľňa s vaňou,
- samostatné WC,
- kumbal na chodbe,
- pivnica.

Bytový dom je kompletne zrekonštruovaný (zateplenie bytového domu, nové balkóny, spoločné priestory, vchodové dvere, poštové schránky, výťah).
V okolí bytového domu je výborná občianska vybavenosť - potraviny, banky, pošta, lekári, MŠ, ZŠ, MHD a prevádzky služieb a obchodu rôzneho zamerania a množstvo zelene. Svoj voľný čas viete využiť aj na blízkom jazere. K atraktívnym miestam určite patrí lesopark, v ktorom vlani pribudli zariadenia fitnes centra v prírode, workoutové ihrisko a pre najmenších detské ihrisko Ježko. Popri hrádzi nájdu svoje miesto bicyklisti, korčuliari, ale aj mamy s kočíkmi.

Výhody bytu:


 lokalita na začiatku MČ Nad Jazerom (preferovaná hlavne kvôli skvelej dostupnosti do mesta, obchvatov, či diaľnice D1, blízko Jazera, s množstvom zelene),
 pražský typ (s priečkami viete hýbať podľa Vašich predstáv, keďže nie sú nosné),
 orientácia na dve svetové strany,
 balkón cez dve izby,
 osobné vlastníctvo, čiže je ho možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým, vzhľadom na moju dlhoročnú bankovú prax, Vám veľmi rada pomôžem,

Energetický certifikát nie je k dispozícii.



V kúpnej cene bytu sú zahrnuté všetky poplatky súvisiace s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv, poplatky za štandardné návrhy na vklad kúpnych zmlúv do katastra, overenie – autorizácia podpisov predávajúcich) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK.
Pridajte sa k našim spokojným klientom – viď: web: kalaninovareality.sk/referencie.
Obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. - Vaša realitná maklérka Ing. Renáta Kalaninová, RSc.
Predávate nehnuteľnosť? Využite moje služby. Som certifikovanou maklérkou s dlhoročnou bankovou a realitnou praxou, veľmi rada Vám pomôžem s celým procesom.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Košiciach - nad Jazerom na ulici Amurská 3

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Amurská 3 v Košiciach - nad Jazerom v cene 159.000,- € je o 7.674 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Košiciach - nad Jazerom. Rozloha je o 1 meter väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Košiciach - nad Jazerom. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 trojizbových bytov v Košiciach - nad Jazerom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-RK...

Pozícia realitnej ponuky

159.000,- €
Cena nehnuteľnosti 82.000,- € 186.500,- €
71 m²
Celková rozloha 64 m² 78 m²
71 m²
Úžitková plocha 68 m² 72 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha71 m²
Úžitková plocha71 m²
Poschodie5
Počet poschodí9
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuspredané
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-RK-58 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.