PREDANÉ ❗️ Nové ! 2 Izbový byt na predaj, Partizánske - Centrum

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
55 m²
3
3
2
úplne prerobený
áno
nie
áno
predaj - 2-izbový byt
59.890,- € PREDANÉ ❗️
Ponúknite vlastnú cenu

148946x zobrazená v zozname / 14742x zobrazená detailne / 237x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality.sk - ponúka na predaj 2 izbový byt , ktorý sa nachádza v tehlovom bytovom dome neďaleko centra mesta Partizánske. Bytový dom je postavený na rovinatom teréne. Okolie je vysadené trávnatým porastom pred a aj za bytovým domom. Ma 2 poschodia, nie je zateplený a nemá výťah. Parkovanie je možné na parkovisku pri bytovom dome. Vstupné dvere do bytového domu sú plastové. Predávaný byt sa nachádza na 2 poschodí je v osobnom vlastníctve. K bytu patri pivnica.

Predávaný byt sa nachádza na 2 najvyššom poschodí. Byt ma rozlohu 55 m2. Prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2012 a predáva sa aj so zariadením. Pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, kuchyne a 2 izieb. Jedna s izieb ma východ na francúzky balkón. Byt ma svoje vlastné kúrenie. Vykuruje sa plynovým kotlom a pomocou ústredného kúrenia. Okná v byte sú plastové, steny stierky, stropy znížené, podlaha dlažba, plávajúca. V byte sú nové rozvody vody, odpadu, kúrenia a elektriky. Interiérové dvere a zárubne sú drevené. Vstupné dvere nové bezpečnostné. Jadro murované.

V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi a to je elektrická varná doska, rúra, umývačka riadu, chladnička, práčka, digestor, jedálenský stôl a stoličky. V kúpeľni sa nachádza rohová vaňa, umývadlo, toaleta, okno. Chodba je vybavená botnikom, a skriňou. V spálni je manželská posteľ, skriňa, komody. V obývacej izbe sa nachádza sedačka a skrinky.

Záver ?



Byt na kúpu odporúčam, nachádza sa v tichej lokalite neďaleko centra mesta, byt je po rekonštrukcii a nepotrebuje žiadne úpravy. Stačí sa iba nasťahovať !

Ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte a to na tel. čísle alebo na E - maili

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Partizánskom

Inzerovaný 2 izbový byt v Partizánskom v cene 59.890,- € je o 20.285 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Partizánskom. Rozloha je o 1 meter väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Partizánskom. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 2-izbového bytu v Partizánskom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907720.., uveďte číslo ponuky ZR-60...

Pozícia realitnej ponuky

59.890,- €
Cena nehnuteľnosti 49.500,- € 103.000,- €
55 m²
Celková rozloha 45 m² 70 m²
55 m²
Úžitková plocha 45 m² 70 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha55 m²
Úžitková plocha55 m²
Poschodie3
Počet poschodí3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Klimatizáciaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-609437 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny