PREDANÉ ! Nové ! 2, 5 Izbový byt - Partizánske -Centrum + 2 balkóny

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
70 m²
4
3
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
67.990,- € PREDANÉ !
Ponúknite vlastnú cenu

161569x zobrazená v zozname / 18863x zobrazená detailne / 194x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality.sk - ponúka na predaj 2,5 izbový byt v centre mesta Partizánske. Bytový dom je zateplený, prešiel rekonštrukciou. Ma 2 výťahy. Parkovanie priamo pred bytovým domom. Predávaný byt je v osobnom vlastníctve, prešiel čiastočnou rekonštrukciou, predáva sa aj so zariadením + dohoda. K bytu patrí pivnica + 2 lodžie.

Predávaný byt sa nachádza na 4 poschodí. Rozloha bytu je 70 m2. Je krásny priestranný. Výhodou je uzatvorená chodba pre určitý počet bytov, ktorá zároveň poskytne každému majiteľovi pocit kľudu a bezpečia. Byt pozostáva so vstupnej chodby, samotnej toalety, kúpeľne v ktorej sa nachádza rohová vaňa, dvoch izieb a kuchyne, ktorá je prepojená s obývacou izbou. Rozloha bytu a dispozícia poskytne dostatok priestoru a súkromia i viac člennej rodine.

Okná sú plastové. Podlaha plávajúca, dlažba, steny stierky. Kúrenie ústredné. V byte je zavedený plyn, elektrika, verejný vodovod. V kuchynskej linke je zabudovaná varná doska, rúra. Obývacia izba a spálňa ma východ na veľkú lodžiu.

Čo dodať ?



Lokalita a dispozičné riešenie je veľkou výhodou, ďalšie veľké plus bytu je jeho rozloha až 70 m2, 2 lodžie, pivnica. Výhodou je stav bytu, ktorý si nevyžaduje žiadne veľké úpravy. Výhoda je kúpa aj so zariadením. Stačí sa iba nasťahovať !

Ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte a to na tel. čísle alebo na E - maili

V prípade kúpi na hypotéku Vám všetko potrebné vybavím k Vašej maximálnej spokojnosti .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Partizánskom

Inzerovaný 2 izbový byt v Partizánskom v cene 67.990,- € je o 34.051 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Partizánskom. Rozloha je o 16 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Partizánskom. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 2-izbového bytu v Partizánskom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907720.., uveďte číslo ponuky ZR-54...

Pozícia realitnej ponuky

67.990,- €
Cena nehnuteľnosti 49.500,- € 103.000,- €
70 m²
Celková rozloha 45 m² 70 m²
70 m²
Úžitková plocha 45 m² 70 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha70 m²
Úžitková plocha70 m²
Poschodie4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňaáno
Lódžiaáno - 2
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-549514 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny