PREDANÉ !!! Nové ! 3 izbový byt na predaj, Partizánske - Šípok

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
64 m²
zvýšené prízemie
3
čiastočne prerobený
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
65.500,- € PREDANÉ !
Ponúknite vlastnú cenu

149664x zobrazená v zozname / 14785x zobrazená detailne / 352x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality. sk - ponúka Exkluzívne na predaj 3 izbový byt. Byt sa nachádza na sídlisku šípok v zateplenom bytovom dome. Bytový dom nemá výťah, ma 4 poschodia. Vstupne dvere sú plastové na elektronické otváranie. Predávaný byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí. Prešiel čiastočnou rekonštrukciou, predáva sa čiastočne zariadený. Byt je v osobnom vlastníctve. K bytu patrí lodžia + pivnica.

Rozloha bytu je 64 m2. Pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej toalety, kúpeľne, kuchyne a troch izieb. V kuchyni sa nachádza rohová kuchynská linka a východ na lodžiu, ktorá je prekrytá a uzatvorená sťahovacími roletami. V kúpeľni je umývadlo, sprchový kút. Obývacia izba ma vstup z kuchyne a chodby a vstup do jednej s izieb.

Okná na byte sú plastové, podlaha plávajúca, dlažba, steny stierky. Vstupné dvere nové bezpečnostné. Byt je udržiavaný a vo veľmi dobrom a zachovalom stave. Je tu možnosť okamžitého bývania byt si nevyžaduje pre začiatok žiadne veľké úpravy.

Čo dodať ?



Byt má zachovalý stav, ma dobré dispozičné riešenie, je priestranný, výhodou je lodžia + pivnica a poloha bytového domu. V blízkosti je škola, škôlka, obchody, autobusová zastávka, všetká potrebná základná občianska vybavenosť. Byt na kúpu môžem iba odporučiť.

Isto treba vidieť a posúďte sami, výhody tohto bývania, ktoré sa Vám kúpou tejto nehnuteľnosti ponúkajú.

Ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte na tel. čísle , alebo na E - mail

V prípade kúpi nehnuteľnosti na úver Vám poskytnem všetky výhodné informácie a všetko ohľadom kúpi pomôžem vybaviť k Vašej maximálnej spokojnosti.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Partizánskom

Inzerovaný 3 izbový byt v Partizánskom v cene 65.500,- € je o 13.640 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Partizánskom. Rozloha je o 16 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Partizánskom.

Pozícia realitnej ponuky

65.500,- €
Cena nehnuteľnosti 500,- € 117.990,- €
64 m²
Celková rozloha 59 m² 110 m²
64 m²
Úžitková plocha 59 m² 87 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha64 m²
Úžitková plocha64 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieáno
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-570393 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny