PREDANÉ ! Nové ! Rodinný poldom na predaj, Partizánske - Centrum

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
152 m²
232 m²
2
3
áno
čiastočne prerobený
verejný vodovod
nie
predaj - Rodinný dom
119.990,- € PREDANÉ !
Ponúknite vlastnú cenu

128325x zobrazená v zozname / 19678x zobrazená detailne / 196x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality. sk - Vám ponúka Exkluzívne na predaj 3 izbový rodinný poldom, ktorý sa nachádza v centre mesta Partizánske. Dom je v osobnom vlastníctve. Stojí na rovinatom teréne a vedie k nemu asfaltová cesta. Dom práve prechádza kompletnou rekonštrukciou a je stále v rekonštrukcii. Majiteľ vytvoril veľmi dobré dispozičné riešenie. Je celý podpivničený, má 2 podlažia. Stavba je tehlová. Plocha pozemku 232 m2.

Prvé podlažie ma vstupnú chodbu z ktorej sa vchádza do dolnej kúpeľne, ktorá má predprípravu na toaletu, murovaný sprchový kút, umývadlo a pračku. Ďalej sa z chodby vchádza do pivnice a do kuchyne. Kuchyňa je prepojená s obývacou izbou čím vznikol pekný priestranný svetlý priestor. V kuchyni je linka, sporák, kuchynský kútik v obývacej časti je východ na vyvýšenú murovanú terasu a dvere vedúce na poschodie.

Na poschodie vedú drevené schody. Zo vstupnej chodby je samostatný vstup do 2 miestností, kúpeľne. Horná kúpeľňa ma klasickú vaňu, umývadlo, toaletu. Na poschodí je východ na veľkú terasu, ktorá je prekrytá strechou. Terasa ma na streche strešné okná, je pripravená na zhotovenie ďalšej priestrannej izby, alebo je možné terasu rozdeliť na dve časti. Z prednej časti ponechať terasu a zo zadnej vytvoriť ďalšiu miestnosť.

Strecha na dome je sedlová pôvodná, na hornej terase nová. Pokrytie škrídla. Okná sú plastové. Vstupné dvere bezpečnostné. Podlaha plávajúca a dlažba. Rozvody elektriky, odpadu, vody sú nové. Steny omietky, stropy znížené, osvetlenie bodovými svetlami. Elektrická energia je na 230/400 V. Vodovod verejný, odpad a dažďová voda zvedená do kanalizácie. Kúrenie elektrické podlahové v celom dome aj na poschodí. Plynová prípojka sa nachádza na hranici pozemku.

Čo dodať na záver ? ... Jednou z najväčších výhod je lokalita v ktorej je dom postavený. Dobré dispozičné riešenie. Možnosť dohotoviť dom podľa svojich predstáv. Dostupnosť všetkej potrebnej občianskej vybavenosti. V blízkosti sa nachádzajú obchody, potraviny, školy, škôlky, reštaurácie, lekári, lekárne, pošta, kostol, dobré vlakové a autobusové spojenie, kúpalisko. Slnečný pozemok, tiché prostredie.

Isto treba vidieť a posúďte sami, výhody tohto bývania, ktoré sa Vám kúpou tejto nehnuteľnosti ponúkajú.

Ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte na tel. čísle , na ktorom Vám poskytnem ďalšie bližšie informácie , alebo na E - mail

V prípade kúpi nehnuteľnosti na úver Vám poskytnem všetky výhodné informácie a všetko ohľadom kúpi pomôžem vybaviť k Vašej maximálnej spokojnosti.



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Partizánskom

Inzerovaný rodinný dom v Partizánskom v cene 119.990,- € je o 64.895 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Partizánskom. Rozloha je o 52 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Partizánskom.

Pozícia realitnej ponuky

119.990,- €
Cena nehnuteľnosti 34.990,- € 328.500,- €
232 m²
Rozloha pozemku 89 m² 2020 m²
232 m²
Celková rozloha 42 m² 1716 m²
152 m²
Úžitková plocha 1 m² 633 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku232 m²
Celková rozloha232 m²
Úžitková plocha152 m²
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónnie
Lódžiaáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-540109 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.