Predané-Ponúkame na predaj 3 izbový byt, Čergovská, Prešov.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Čergovská
72 m²
čiastočne prerobený
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

4473x zobrazená v zozname / 14455x zobrazená detailne / 154x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 3 izbový byt +loggia po čiastočnej rekonštrukcii , sídlisko Sekčov, ul.Čergovská, Prešov. Byt s výmerou 72m2 sa nachádza na 2p. panelového bytového domu, mimo hlavnej cesty . Bytový dom je jeden z posledných ktoré boli postavené v 90rokoch, čím si nevyžaduje zateplenie a rekonštrukcie. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii a to murované jadro+ sanita , plastové okná, v obývačke podlaha korok, ostatná časť dlažba / plávajúca podlaha, v jednej izbe linoleum, bezpečnostné dvere, uzavretá roletová loggia+dlažba. Rekonštrukcia prebehla aj v spoločných častiach a to schránky, zvončeky, vstupné dvere, dlažba, výťah. Byt disponuje aj komorou so vstupom priamo s kuchyne. Bytový dom sa nachádza v dosahu dostatku parkovacích miest, v dvorovej časti ihrisko pre deti a zeleň. Lokalita za obchodným centrom MAX a dostatočne vzdialená od ulíc kde je nedostatok parkovacích miest. Byt bude voľný 1.10.2018. Pár metrov od bytovky základná škola, škôlka, MAX, KORAL, obchody, služby, pošta, reštaurácie, poliklinika, lekáreň, kino, MHD.... Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou nehnuteľnosti......V prípade záujmu ma kontaktujte na .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Prešove na ulici Čergovská

Rozloha je o 3 metre menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Prešove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 8 trojizbových bytov v Prešove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907190.., uveďte číslo ponuky ZR-PO...

Podrobné informácie

Celková rozloha72 m²
Úžitková plocha72 m²
Stavčiastočne prerobený
Statuspredané

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-POTH-269 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.