Predané-Ponúkame na predaj 3 izbový byt + loggia, Prešov...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Lomnická
77 m²
77 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

2698x zobrazená v zozname / 12768x zobrazená detailne / 172x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 3 izbový byt + balkón po kompletnej rekonštrukcii ako aj zmene dispozícii, na ulici Lomnická, Prešov. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, kde zmena dispozície zo 4 izbového bytu na 3 izbový, otvorila priestor a vytvorila tak kuchyňu s jedálňou, kúpeľňu s WC aj ďalšie samostatné WC, obývaciu izbu a 2 krát izbu. Otvorenosť priestoru, moderné nadčasové riešenie ako aj zladenie interiéru nábytkom a doplnkami vnášajú do tejto nehnuteľnosti čaro a teplo domova, ktoré dotvára aj krb na bio lieh v obývacej časti či veľké francúzske okno v spálni s výstupom na balkón. V byte bola vymenená kompletná elektrina, stupačky, nové radiátory, termostaty, digitálne merače, nový rozvod pre radiátor v spálni, plávajúce podlahy, plastové okná, bezpečnostné dvere ADLO, novovytvorená priestranná kúpeľňa namiesto izby s oknom so zníženým stropom / bodové svetlá/ - veľká vaňa, 2 krát umývadlo, WC, miesto pre práčku, dvere a zárubne - masív, obložená vstupná a jedálenská časť kameňom, vytvorenie jedálenského kútu, kuchynská linka na mieru v tvare U vrátané spotrebičov / varná doska, vstavaná rúra, umývačka riadu, kamenivový drez / barový pult + svetelná rampa....Bytový dom sa bude v dohľadnej dobe zateplovať, nakoľko už fond opráv obnáša dostatočnú sumu aby sa nemusel dvíhať nájom. V bytovom dome už prevedené práce: elektronicky vrátnik, plastové okná, nové schránky, výmena stúpačiek, optika. K bytu prislúcha pivnica a spoločné priestory. Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou bytu....V prípade záujmu ma kontaktujte na .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Prešove na ulici Lomnická

Rozloha je o 2 metre väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Prešove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 8 trojizbových bytov v Prešove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907190.., uveďte číslo ponuky ZR-PO...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku77 m²
Celková rozloha77 m²
Úžitková plocha77 m²
Poschodieneuvedené
Stavúplne prerobený
Statuspredané

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-POTH-242 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.