PREDANÉ ! POZEMOK NA PREDAJ O VÝMERE 1932 m2, LIPTOVSKÉ SLIAČE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ružomberok
Lokalita.: Ružomberok
1932 m²
predaj - Rekreačné pozemky
9.000,- €
4,66 €/m2 Ponúknite, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

17048x zobrazená v zozname / 16291x zobrazená detailne / 224x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj mierne svahovitý pozemok, ktorý je vedený ako orná pôda v okrese Ružomberok, v obci Liptovské Sliače, časť Nižný Sliač. Nachádza sa v blízkosti lúky, lesa a rodinných domov. Očarí Vás najme s nádherným výhľadom na Slovenské hory a Veľký Choč. Výmera pozemku je 1932 m2 a momentálne je celý zarastený. K pozemku vedie aj neupravená/lesná cesta o šírke cca 220 centimetrov. Výhoda pozemku je dobrá poloha s nádherným výhľadom. Určený je najme pre niekoho, kto hľadá pozemok na poľnohospodárske využitie, rekreačný areál alebo by chcel mať vlastnú priestrannú záhradu. Podľa UPI nie je možné na pozemku stavať, kvôli úzkej prístupovej ceste. Vhodné na výstavbu rekreačnej chaty, na poľnohospodárske účely a relax, v prípade vybavenia povolení aj rodinného domu. Obec Liptovské Sliače sú vzdialené od Ružomberka necelých 10km a od Liptovského Mikuláša 25km.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* výmera: 1932 m2
* šírka pozemku je 15 metrov
* momentálne vedené ako: orná pôda
* IS sa nachádzajú v blízkosti
* k pozemku vedie neupravená cesta
* pozemok momentálne nie je zahrnutý v ÚP obce na výstavbu

LOKALITA:


* Ružomberok, Liptovské Sliače, časť Nižný Sliač
* V obci sa nachádza materská a základná škola, zdravotné stredisko, Slovenská pošta, potraviny, obchody, reštaurácia, penzióny, amfiteáter

CENA: 9000€



ID:

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

Pre viac info neváhajte kontaktovať makléra:



© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rekreačného pozemku v Ružomberoku

Rozloha rekreačného pozemku 1932 m2 je o 302 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rekreačného pozemku v Ružomberoku.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1932 m²
Vlastníctvoosobné
Statuspredané
Inžinierske sieteblízko
Terénmierny svah
Prístupová cestaneupravená cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-81806212 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny