Predané ! Pozemok na predaj, Veľké Uherce - okres Partizánske

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Veľké Uherce
620 m²
verejný vodovod
nie
230/400V
žumpa
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

112129x zobrazená v zozname / 18639x zobrazená detailne / 234x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality.sk - Vám ponúka na predaj pozemok, ktorý sa nachádza v tichom horskom prostredí za vodnou nádržou Veľké Uherce v chatovej oblasti - okres Partizánske. Vedie k nemu asfaltová celoročne udržiavaná cesta. Pozemok je veľký, rozľahlý, slnečný a rovinatý. Rozloha pozemku je 620 m2. Na liste vlastníctva je vedený ako záhrada, parcela typu C. Šírka pozemku je 16 m x dĺžka 38 m.

Pozemok je oplotený. Na konci za pozemkom tečie potok, ktorý sa vlieva do priehrady. Pozemok je možné využiť celoročne a to výstavbou rodinného domu, alebo chatky. V blízkosti sa nachádzajú novostavby rodinných domov a chát taktiež využívané celoročne svojimi majiteľmi. V blízkosti pozemku je elektrické vedenie a verejný vodovod na ktoré je možné sa v prípade výstavby pripojiť. Kanalizácia a plyn sa tu nenachádza. Na pozemku sa nachádza žumpa, ktorú je možné využívať po dohode zo susedom, ktorý je na ňu v súčastnosti napojený + dohoda.

Čo dodať na záver ?



Pekný slnečný pozemok obdĺžnikového tvaru, tiché podhorské prostredie s novými stavbami rodinných domov, chát, chalúp. Možnosť hubárčenia, turistiky, cykloturistiky, rybolovu. Krátka vzdialenosť do dediny Veľké Uherce a do okresného mesta Partizánske. Vyhľadávaná lokalita na výstavbu a bývanie .

ISTO TREBA VIDIEŤ !!! VÝHODNÁ KÚPA !!! PRESVEDČTE SA SAMI !!!

Možnosť kúpy tohto pozemku je aj prostredníctvom hypotekárneho úveru a to priamo u nás. V prípade Vášho záujmu o obhliadku ma môžete kontaktovať na tel. alebo


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie vo Veľkých Uherciach

Rozloha pozemku na bývanie 620 m2 je o 1680 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie vo Veľkých Uherciach.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku620 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Inžinierske sieteáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-499183 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.