PREDANÉ: priestranný 2-izbový byt, Košice - Sever

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Sever
Lokalita.: Košice - mestská časť Sever
Ulica.: Odborárska
53 m²
5
2
2
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
120.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

16422x zobrazená v zozname / 5156x zobrazená detailne / 196x zobrazená detailne tento mesiac

PREDANÝ:


Mária Hegedüšová z realitnej kancelárie KALANINOVÁ realitné služby Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj čiastočne zrekonštruovaný 2-izbový byt bez balkóna, na ulici Odborárska, Košice – Sever, v dobrej dostupnosti do centra mesta.

Pre viac fotografií kliknite na našu stránku kalaninovareality.sk. Pozrite si aj video: https://youtu.be/uUvzEu5E5v8

2-izbový byt je vhodný ako štartovacie bývanie, prípadne ako investícia na následný prenájom, aj vďaka blízkosti Univerzity veterinárneho lekárstva a farmácie cca 10 minút peši. Úžitková plocha bytu je 53 m2 vrátane pivnice. Nachádza sa na 2. poschodí z 5-tich bez výťahu. Orientácia bytu je na západ.

Dispozičné riešenie bytu:


- vstupná chodba
- kúpeľňa s vaňou
- samostatné WC
- 2 neprechodné izby
- a samostatná kuchyňa.

Byt bol čiastočne zrekonštruovaný približne pred 10 rokmi. Rekonštrukcia zahŕňa plastové okná, murované jadro, vymenené plávajúce podlahy. Byt sa predáva vrátane čiastočného zariadenia (na základe vzájomnej dohody). Byt je v OV, možnosť hypotekárneho úveru.

Bytový dom je čiastočne zrekonštruovaný - vynovené schodiská, nové schránky. Bytový dom nemá vystavený energetický certifikát. Kompletné mesačné náklady sú cca 184,-EUR (z toho: platba správcovi je 148,-EUR, plus elektrina a plyn).

V okolí bytu je kompletná občianska vybavenosť (MŠ, ZŠ Tomášikova, gymnázium, univerzity, Family Gym Oáza, potraviny, MHD, Pizza Domček). Parkovanie je možné pri bytovom dome. V okolí je dostatok zelene, ihrisko a mŕtve rameno Hornádu. Výberom tohto bytu získate tiché a pokojné bývanie s dobrými susedmi.

Cena tejto nehnuteľnosti je 120.000,- Eur vrátane provízie, kompletného právneho servisu, overenia podpisov a nákladov spojených s prevodom nehnuteľnosti na nového vlastníka. Ak Vás ponuka zaujala, ozvite sa mi. Rada Vám poskytnem bližšie informácie a umožním obhliadku nehnuteľnosti. V prípade záujmu Vám pomôžem aj so získaním najvýhodnejšieho hypotekárneho financovania.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Košiciach - Sever na ulici Odborárska

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Odborárska v Košiciach - Sever v cene 120.000,- € je o 24.093 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Košiciach - Sever. Rozloha je o 2 metre menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Košiciach - Sever. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 7 dvojizbových bytov v Košiciach - Sever. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-MH...

Pozícia realitnej ponuky

120.000,- €
Cena nehnuteľnosti 84.990,- € 168.000,- €
53 m²
Celková rozloha 37 m² 77 m²
53 m²
Úžitková plocha 37 m² 73 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha53 m²
Úžitková plocha53 m²
Poschodie2
Počet poschodí5
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuspredané
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanieáno
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Inžinierske sieteáno
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Klimatizácianie
Energetický certifikátnie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MH-16 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny