Predané-rodinný dom na predaj, Kráľovce Krnišov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Krupina
Lokalita.: Kráľovce-Krnišov
525 m²
525 m²
predaj - Rodinný dom
54.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5647x zobrazená v zozname / 9965x zobrazená detailne / 168x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality.sk – si dovoľuje upútať vašu pozornosť exkluzívnou ponukou na predaj rodinného domu v malebnej obci Kráľovce - Krnišov na úpätí Štiavnických vrchov neďaleko Banskej Štiavnice.

Starý kamenný pôvodne kováčsky dom sa nachádza v tichej časti s príjemnými susedmi na malebnom udržiavanom slnečnom pozemku o rozlohe 525 m2. Je vo veľmi zachovalom stave, nakoľko majitelia ho postupne prerábali a v súčasnosti ho aj trvalo užívajú.

Dom pozostáva z predsiene, chodby, dvoch priestranných izieb, kuchyne, kúpeľne s vaňou, umývadlom a s WC. Na dome sú plastové okná, v jednej izbe je plávajúca podlaha a v kúpeľni dlažba. V kotolni pôvodne kováčskej dielni s kamenným ohniskom sa nachádza elektrický bojler na ohrev vody a kotol na tuhé palivo s ktorým sa cez radiátory ústredne vykuruje celý dom. Na oplotenom pozemku sa nachádza aj prístrešok na uskladnenie dreva. Dom má sedlovú škridlovú strechu s povalou na uskladnenie a je čiastočne podpivničený. V dome je zavedená elektrická energia 230 / 380 V aj obecný vodovod. Na krásnej udržiavanej záhrade sa pestujú bylinky a zelenina, sú tu ovocné stromy a preteká ňou malý potôčik, ktorý dotvára prostredie priam stvorené na oddych a relaxáciu.

Uvedená nehnuteľnosť sa predáva aj so zariadením a svojim riešením dáva možnosť využívať ju ako na trvalé bývanie, tak aj ako chalupu.

Obec Kráľovce - Krnišov s bohatou históriou a nádhernou okolitou prírodou s možnosťami turistiky v nádherných Štiavnických vrchoch, hubárčenia, cyklistiky ako aj blízkosť Štiavnických tajchov a samotnej Banskej Štiavnice vzdialenej len 20 minút cesty. Do svetoznámych liečebných kúpeľov Dudince je to len 30 minút cesty.

Táto nehnuteľnosť môže byť vaša aj prostredníctvom hypotekárneho úveru a to priamo u nás.
Všetci tí, ktorých táto ponuka zaujala a chcete vedieť viac, kontaktujte ma prosím na tel. , alebo email:

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

54.990,- €
Cena nehnuteľnosti 39.000,- € 650.000,- €
525 m²
Rozloha pozemku 525 m² 145100 m²
525 m²
Celková rozloha 82 m² 2369 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku525 m²
Celková rozloha525 m²
Vlastníctvoosobné
Statuspredané

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-633359 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.