PREDANÉ, Rodinný dom, na predaj, obec Blatná na Ostrove

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Blatná na Ostrove
Ulica.: Blatná na Ostrove
218 m²
600 m²
2
6
áno - 1 auto
po rekonštrukcii
studňa a vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
155.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

5670x zobrazená v zozname / 10073x zobrazená detailne / 313x zobrazená detailne tento mesiac

Zenith Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj dvojgeneračný, 6 izbový rodinný dom s garážou v obci Blatná na Ostrove. Rodinný dom stojí na pozemku o celkovej rozlohe 600 m2. Celková zastavaná plocha rodinného domu na pozemku je 127,82 m2 a celková úžitková plocha domu je postačujúcich 218 m2 vrátane garáže a pivnice.

Samotný rodinný dom je k dispozícií vysťahovaný a pripravený na okamžité využitie. S predpripravenými IS a minimálnymi dokončovacími prácami je ideálny na prerobenie podľa Vašich predstáv (ako dvojgeneračný dom, fitnes, firemné zázemie a pod).

Dispozícia domu :



spodné poschodie pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch samostatných izieb, kúpeľne s toaletou – v štádiu predprípravy, práčovne, letnej kuchyne z ktorej je výstup na záhradu, skladu pod schodiskom, dielne so vstupom do technickej miestnosti v pivnici.
schodisko (má nočné LED osvietenie s detektorom pohybu)

horné poschodie pozostáva z troch samostatných izieb, obývacej izby s balkónom, kúpeľne, toalety, a priestrannej kuchyne.

Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 1984. Je pripojený na všetky inžinierske siete okrem obecnej vody na ,ktorú je spravená predpríprava, momentálne sa využíva vlastná studňa. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom cez nové liatinové radiátory, ohrev vody je zabezpečený elektrickým bojlerom s objemom 120 l, v dome je zavedený internet.

V roku 2014 prešiel rekonštrukciou od výmeny vodoinštalácie, stúpačiek, elektriny, laminátové podlahy, dlažba, plastové okná, sadrokartónové stropy s osvetlením.

Na záhrade sú vysadené ovocné dreviny: broskyne, slivka, hruška, maliny, jahody a trávnik okolo domu. Oplotenie pozemku: klasické pletivo s tieniacou stenou , murované s brečtanom. Predná strana pozemku je kované oplotenie s kameninovým obkladom s predprípravou na elektrický posun auto brány. Pôvodná žumpa využitá na zber dažďovej vody.

Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. V obci sa nachádzajú potraviny, kaviareň, škola, škôlka, detské ihrisko, zástavka SAD. Neďaleko sa nachádza železničná stanica v obci Lehnice, rýchlostná cesta R7 25km (30min) do Bratislavy, 10 km do Šamorína. V rámci rekreácie sa dá využiť Thermalpark v Dunajskej Strede, Zoo Malkia park, pre milovníkov rýchlych strojov je iba na skok od domu Slovakia Ring a mnoho iného.

Cena za uvedený dom aj s príslušenstvom je 155.900,-/€. Uvedená cena je kompletná, v ktorej je zahrnutá odmena pre sprostredkovateľa za kompletný servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti.

Zodpovedný maklér: Andreas Puškár, kontakt , email:

Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Blatnej na Ostrove

Inzerovaný rodinný dom v Blatnej na Ostrove v cene 155.900,- € je o 272.474 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Blatnej na Ostrove. Rozloha je o 79 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Blatnej na Ostrove.

Pozícia realitnej ponuky

155.900,- €
Cena nehnuteľnosti 48.000,- € 1.590.000,- €
600 m²
Rozloha pozemku 48 m² 28500 m²
128 m²
Zastavaná plocha 58 m² 1174 m²
218 m²
Celková rozloha 55 m² 2370 m²
218 m²
Úžitková plocha 1 m² 566 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku600 m²
Zastavaná plocha128 m²
Celková rozloha218 m²
Úžitková plocha218 m²
Počet poschodí2
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statuspredané
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Garážáno - 1 auto
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AP - 5 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.