Predané rodinný dom na predaj, Šváb - Krupina.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Krupina
Lokalita.: Krupina
2075 m²
2075 m²
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

104998x zobrazená v zozname / 11828x zobrazená detailne / 299x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality.sk – si dovoľuje upútať vašu pozornosť exkluzívnou ponukou na predaj kamenného domu na polosamote v Krupine časť Šváb v nádhernom a tichom prostredí Štiavnických vrchov.
Zrekonštruovaný rodinný domček – chalupa sa nachádza na polosamote v krásnom a malebnom prostredí na slnečnom a rovinatom pozemku o celkovej výmere 2.075 m2 s prístupom z udržiavanej asfaltovej cesty. Nehnuteľnosť je možné využívať ako na trvalé bývanie, tak aj na chalupárčenie.
Obytná časť domu pozostáva z kuchyne a dvoch priestranných izieb a taktiež z dvoch miestností so samostatnými vchodmi ( komora a hospodárska miestnosť ). Okná aj dvere na dome sú drevené zabezpečené mrežami, v obývačke je plávajúca a v ostatných priestoroch je betónová podlaha, strecha je škridlová. Kúrenie je na tuhé palivo v izbe krb a v kuchyni sporák, voda je zavedená do domu z vlastnej vŕtanej studne, elektrická energia 230V.
Na pozemku sa taktiež nachádza altánok s krbom a ďalšia nehnuteľnosť – veľké kamenné humno s rôznymi možnosťami na využitie. Taktiež sa tu nachádza historická zvonica.
Nehnuteľnosť sa nachádza len 10 minút od okresného mesta Krupina s kompletnou občianskou vybavenosťou a 15 km je mesto Banská Štiavnica, ktoré Vám ponúka nekonečné možnosti trávenia voľného času. Milovníkov turistiky osloví množstvo turistických aj cyklo trás v Štiavnických vrchoch, rybolov, pre vášnivých plavcov a ľudí hľadajúcich relax sú lákadlom štiavnické tajchy.
Táto nehnuteľnosť môže byť vaša aj prostredníctvom hypotekárneho úveru a to priamo u nás.
Všetci tí, ktorých táto ponuka zaujala a chcete vedieť viac, kontaktujte ma prosím na tel. , alebo email:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Krupine

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Krupine. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905414.., uveďte číslo ponuky ZR-65...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2075 m²
Celková rozloha2075 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-651159 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.