Predané! - rodinný dom na predaj, Vysoká okr. Banská Štiavnica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Štiavnica
Lokalita.: Vysoká
Ulica.: .
353 m²
353 m²
predaj - Rodinný dom
69.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

75981x zobrazená v zozname / 8843x zobrazená detailne / 277x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality.sk – si dovoľuje upútať vašu pozornosť exkluzívnou ponukou na predaj rodinného domu v malebnej obci Vysoká v Štiavnických vrchoch neďaleko Banskej Štiavnice.

Starý udržiavaný dom sa nachádza v tichej časti s príjemnými susedmi na slnečnom pozemku o celkovej rozlohe 353 m2.

Dom postavený z betónových tvárnic pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, dvoch samostatných priestranných izieb, kúpeľne s vaňou, umývadlom a s WC, komory s prechodom na povalu, kde sa nachádza podkrovná miestnosť. Je napojený na elektrickú energiu 230 / 380 V, obecný vodovod a má vlastný septik. Ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler v kúpeľni. Kúrenie je na tuhé palivo. Drevené dvojité okná s nádherným výhľadom sú orientované do dvora a na prístupovú cestu. Strecha je sedlová a povala slúži aj ako odkladací priestor. Dom je podpivničený dvomi priestrannými miestnosťami. Na oplotenom rovinatom pozemku sa nachádza dreváreň. Prístup na pozemok je bezproblémový po asfaltovej ceste.

Uvedená nehnuteľnosť svojim riešením dáva možnosť využívať ju ako chalupu prípadne si ju prispôsobiť aj na trvalé bývanie. Je to prostredie priam stvorené na oddych a relax.
Obec Vysoká s bohatou históriou a nádhernou okolitou prírodou s možnosťami turistiky v nádherných Štiavnických vrchoch, hubárčenia, cyklistiky ako aj blízkosť Štiavnických tajchov a samotnej Banskej Štiavnice vzdialenej len 15 minút cesty.

Táto nehnuteľnosť môže byť vaša aj prostredníctvom hypotekárneho úveru a to priamo u nás.

Všetci tí, ktorých táto ponuka zaujala a chcete vedieť viac, kontaktujte ma prosím na tel. , alebo email:

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

69.900,- €
Cena nehnuteľnosti 33.000,- € 426.000,- €
353 m²
Rozloha pozemku 121 m² 2691 m²
353 m²
Celková rozloha 118 m² 840 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku353 m²
Celková rozloha353 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-679783 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.