PREDANÉ ! Rodinný dom na predaj, Partizánske - Veľké Bielice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
230 m²
372 m²
2
4
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK PREDANÉ !
Ponúknite vlastnú cenu

254190x zobrazená v zozname / 21219x zobrazená detailne / 191x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality. sk - ponúka na predaj rodinný dom - novostavbu, ktorý sa nachádza v tichej lokalite mesta Partizánske - časť Veľké Bielice. Rodinný dom je postavený na rovine s mierne svahovitým prístupom. Vedie k nemu asfaltová cesta. Celková rozloha pozemku je 889 m2 z toho podlahová plocha 133 m2. Skolaudovaný bol v roku 2012. Dom je v osobnom vlastníctve. Predáva sa čiastočne zariadený. Pozemok je oplotený ma vstupnú kovanú bránu. Na pozemku sa nachádza strechou prekryté vybetónované parkovacie miesto pre dve autá, 2x terasa, domček na náradie.

Pod parkovacím miestom sa nachádza samostatne postavený domček. Tvorí ho jedna väčšia miestnosť a toaleta. Domček ma zavedenú samostatnú elektriku, vodu, kúrenie. Jeho využitie je možné na rôzne účely, ako hosťovská izba či priestor na podnikanie. Pozemok okolo domu je vydláždený zámkovou dlažbou, vysadený trávnatým porastom a krásnymi okrasnými drevinami, stromami a kríkmi.

Dom je 4 izbový, zateplený, postavený z yporu, nie je podpivničený. Vstupom do domu sa dostaneme do veľkej haly, ktorá sa využíva aj ako oddychová časť. Dom ma dve podlažia. Prvé podlažie pozostáva zo vstupnej haly, veľkej kuchyne s kuchynskou linkou a zabudovanými spotrebičmi, komory, samostatnej toalety, prechodovej chodby, veľkej obývacej miestnosti s východom na veľkú terasu, ktorú je možné dodatočne prekryť prístreškom a doladiť ľubovolnou dlažbou.

Na druhé podlažie vedie krásne schodisko kombinované drevom a dreveným zábradlím. Pozostáva z chodby, 2 detských izieb s francúzskymi balkónmi, kúpeľne v ktorej je sprchový kút, toaleta, dve umývadla a veľkej spálne, ktorá pozostáva z 3 časti. Jedna časť je na spanie, druhú časť tvorí šatník a vstup do ďalšej izby, kde je možnosť dohotovenia kúpeľne, alebo ľubovolné využitie. Spálňa my východ na balkón.

Okná na dome sú plastové, steny stierky, kamenný obklad. Stropy znížené, osvetlenie bodovými svetlami. Podlaha plávajúca, dlažba. Dom sa vykuruje plynovým kotlom so zásobníkom na teplú vodu, alebo krbom na drevo z ktorého vedú prieduchy do celého domu. Na prvom podlaží je podlahové kúrenie, na poschodí radiátory. Vodovod verejný, elektrická energia na 230/400 V. Vstupné dvere plastové, vnútorné drevené.

Čo dodať na záver ?



Domček je vo výbornom stave vzhľadom na to, že bol postavený pred 8 rokmi. Je udržiavaný, pri stavbe domu a jeho dohotovení boli použité neutrálne módne farby a doplnky. Domček je postavený vo veľmi tichej lokalite, ale zároveň ma krátku vzdialenosť do centra mesta, autom za pár minút. Jeho poloha poskytuje maximálne súkromie. Okolie domu je krásne upravené a vysadené. Dom je vhodný na bývanie bez potrebných veľkých úprav. Ma výborné dispozičné riešenie.Vhodný aj pre viac člennú rodinu.

Isto treba vidieť !



Ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte na tel čísle alebo na E - mail
V prípade kúpy domu pomocou hypotéky, Vám všetko vybavíme k vašej maximálnej spokojnosti.



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Partizánskom

Rozloha je o 91 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Partizánskom.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku372 m²
Zastavaná plocha516 m²
Celková rozloha889 m²
Úžitková plocha230 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Terasaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbáno
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-497305 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.