PREDANÉ ❗️ Rodinný pol dom na predaj, Partizánske - Centrum

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
134 m²
397 m²
1
5
áno - 2 autá
čiastočne prerobený
studňa a vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
152.900,- € PREDANÉ ❗️
Ponúknite vlastnú cenu

73466x zobrazená v zozname / 9583x zobrazená detailne / 189x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality. sk - ponúka na predaj veľký priestranný až 5 izbový rodinný Pol dom v Centre mesta Partizánske. Rodinný dom je v osobnom vlastníctve. Pozostáva s pôvodnej časti a prístavby. V roku 2005 prešiel kompletnou rekonštrukciou. Predáva sa čiastočne zariadený. Rodinný dom je postavený na rovinatom pozemku o rozlohe 397 m2. Má prístupovú asfaltovú cestu z oboch strán pozemku, čo je veľkou výhodou. Pozemok je oplotený a má dve vstupné brány. Na pozemku sa nachádza garáž s dvomi parkovacími miestami. Pozemok je upravený vydláždený a vysadený okrasnými drevinami.

Dom je čiastočne podpivničený, ma prízemie a jedno podlažie. Úžitková plocha je zhruba 135 m2. Dom pozostáva so vstupnej chodby. Na prvom podlaží sa nachádza toaleta s umývadlom, obývacia izba prepojená s kuchyňou, ktorá je vybavená kuchynskou linkou, sporákom, digestorom a kuchynským kútikom. Ďalej sa na prízemí nachádza komora, vstup do pivnice a pekná veľká priestranná hala z ktorej vedú schody na druhé podlažie. Na druhom podlaží sa nachádzajú 3 izby, jedna z nich má vstup na balkón a terasu je v nej zabudovaná klimatizácia. Na poschodí sa nachádza aj kúpeľňa s klasickou vaňou, umývadlom a toaletou.

Okná na dome sú plastové, podlaha plávajúca, dlažba, steny stierky. Vykurovanie je ústredným kúrením napojeným na plyn. Dom je napojený na verejný vodovod, na zalievanie pozemku sa využíva vlastná studňa. Elektrická prípojka je na 230/400 V. Odpad je zvedený do verejnej kanalizácie. Rodinný dom prešiel kompletnou rekonštrukciou pred 15 rokmi, ale stále je v dobrom stave, ktorý umožňuje bývanie bez nutných ďalších potrebných investícií. Je veľmi dobre dispozične zmenený a v prípade rekonštrukcie podľa svojich predstáv sa nám ponúka veľa možností, ako si prispôsobiť bývanie vlastným potrebám.

Čo dodať na záver ?



Rodinný dom na kúpu môžem iba doporučiť, vzhľadom na jeho stav, rozlohu a polohu v ktorej je postavený. V blízkosti sa nachádza centrum mesta so všetkou potrebnou občianskou vybavenosťou, výhodou je, že netreba používať žiadny dopravný prostriedok a do centra sa dostaneme za pár minút pešou chôdzou. Dom sa zároveň nachádza v tichej lokalite. Vzhľadom na lokalitu je možné dom využívať na bývanie, ale aj na podnikanie.

Nemám žiadne výhrady, lokalitu ocenia klienti, ktorý poznajú výhody tohto bývania. Ak hľadáte dom v meste Partizánske, tak sa určite oplatí dohodnúť si obhliadku a uvážiť prečo kúpiť práve tento dom.

Ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte na tel. čísle alebo na e - mail:

V prípade kúpi na hypotéku Vám všetko potrebné vybavím k Vašej maximálnej spokojnosti .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Partizánskom

Inzerovaný rodinný dom v Partizánskom v cene 152.900,- € je o 8.460 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Partizánskom. Rozloha je o 71 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Partizánskom.

Pozícia realitnej ponuky

152.900,- €
Cena nehnuteľnosti 34.990,- € 328.500,- €
397 m²
Rozloha pozemku 89 m² 2020 m²
134 m²
Zastavaná plocha 42 m² 687 m²
397 m²
Celková rozloha 42 m² 1716 m²
134 m²
Úžitková plocha 1 m² 633 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku397 m²
Zastavaná plocha134 m²
Celková rozloha397 m²
Úžitková plocha134 m²
Počet poschodí1
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-579249 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny