PREDANÉ ❗️ Starší rodinný domček na predaj, Chynorany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Chynorany
360 m²
494 m²
2
áno
pôvodný
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
39.000,- € PREDANÉ ❗️
Ponúknite vlastnú cenu

108996x zobrazená v zozname / 13990x zobrazená detailne / 221x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality.sk - ponúka na predaj rodinný dom, ktorý je postavený v tesnej blízkosti centra obce Chynorany. Obec je stále rozvíjajúca sa, nachádza sa tu všetká základná potrebná občianska vybavenosť škola, škôlka, obchody, obecný úrad, kino, reštaurácie, Ihrisko, ma výborné vlakové a autobusové spojenie. Rodinný dom je v osobnom vlastníctve. Je starší a donedávna bol riadne obývaný. Celý pozemok je oplotený ma vstupnú bránu. V záhrade je 5 m vysoký vodojem s obsahom vody 1 m3. Za domom sa nachádza krásny pozemok / záhrada - ovocný sad /.

Domček je starší, roľníckeho typu. V roku 1998 prešiel rekonštrukciou kúpelne s toaletou, bola zhotovená prístavba vstupnej verandy, strecha prešla opravou a výmenou strešnej krytiny, boli zhotovené odtokové ríny a zvody vody po celom obvode domu, bola vykonaná drenáž po obvode domu na odstránenie vlhkosti a domček dostal aj novú fasádu. Okná sú pôvodné drevené. Celková rozloha pozemku je 854 m2. Stavba - obytná časť - pálená tehla, zadná hospodárska časť - nepálená tehla.

Domček pozostáva so vstupnej verandy, 2 izieb, kuchyne a veľkej komory, ktorú by bolo možné prerobiť na ďalšiu izbu. Zadná časť domu pozostáva z dvoch miestnosti, ktoré slúžili na hospodárske účely. Domček je napojený na všetky inžinierske siete elektrickú energiu ma na 230/400 V, ďalej je napojený na plyn, verejný vodovod, odpady sú zvedené do septiku s možnosťou napojenia sa na obecnú kanalizáciu, ktorá sa nachádza 4 m od domu, má pripojenie na TV - satelit a telefónnu pevnú linku. Vykurovaný je v každej izbe pomocou gamatiek s napojením na plyn.

Čo dodať na záver ?



Rodinný domček je síce starší, ale je tu veľa možností na novú rekonštrukciu, ktorú možno vykonať podľa svojich predstáv. Výhoda je v samotnej obci v ktorej je domček postavený, je tu výborné spojenie do okresných miest Partizánske, Topoľčany a tiež do Bánoviec nad Bebravou, Nitry, Príevidze - premávajú z obce rýchliky a diaľkové autobusy.

Hľadáte útulný domček v blízkosti okresných miest s dobrou občianskou vybavenosťou ?

Tak táto ponuka Vás isto osloví ! Treba vidieť !




Ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte na tel. čísle alebo na e - mail:

V prípade kúpi na hypotéku Vám všetko potrebné vybavím k Vašej maximálnej spokojnosti .






Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Chynoranoch

Pozícia realitnej ponuky

39.000,- €
Cena nehnuteľnosti 34.990,- € 328.500,- €
494 m²
Rozloha pozemku 89 m² 2020 m²
360 m²
Zastavaná plocha 42 m² 687 m²
854 m²
Celková rozloha 42 m² 1716 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku494 m²
Zastavaná plocha360 m²
Celková rozloha854 m²
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaseptik
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicanie
Garážáno
Inžinierske sieteáno
Zariadeniečiastočne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-625440 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.