Na PREDAJ 2, 5 izbový byt 62m2 priamo v centre Pezinka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
Ulica.: Sládkovičova
62 m²
4
2
2,5
pôvodný
áno
nie
nie
predaj - 2-izbový byt
133.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

98920x zobrazená v zozname / 7489x zobrazená detailne / 324x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 2,5 izbový byt v Pezinku priamo v centre mesta na Sládkovičovej ulici v blízkosti zámku. Napriek tomu že sa byt nachádza priamo v centre mesta zaručuje kľudné bývanie s kompletnou občianskou vybavenosťou.

Byt je v pôvodnom stave, čo je veľkou výhodou pre nového majiteľa že si byt zrekonštruuje podľa vlastných predstav. Nachádza sa na 2 poschodí tehlového bytového domu bez výťahu. Veľmi dobrá investičná príležitosť.

VÝHODY:


- priestranný byt
- centrum mesta
- nízke náklady
- tichá lokalita
- výborná investičná príležitosť
- tehlový bytový dom

DISPOZÍCIA:


Pozostáva zo vstupnej chodby s ktorej je vstup do špajze, vedľa sa nachádza kúpeľňa spojená s toaletou. Byt ďalej pozostáva s kuchyne s ktorej je vstup do pol izby a obývacej izby s ktorej sa dostaneme do spálne.

Výmera bytu je 62m2 s pivnicou. Byt je bez balkóna. Ohrev teplej vody zabezpečuje prietokový ohrievač ktorý je umiestnený v kúpeľni. V obývacej izbe sa nachádzajú gamatky ktoré slúžia na kúrenie.

Mesačné náklady predstavujú 110EUR pre dve osoby. V byte je zavedená káblová televízia od T- COM. Byt sa predáva nezariadený.

LOKALITA


Bytový dom sa nachádza priamo v centre mesta Pezinok. V pešej dostupnosti sa nachádzajú všetky úrady, banky, obchody, poliklinika, pošta, škôlka, zámocký park atď...
Mesto Pezinok ponúka svojím obyvateľom široké možnosti rekreácie a kultúrneho vyžitia. Nespočetné množstvom kultúrnych podujatí v kombinácii s bezprostrednou dostupnosťou Malých Karpát a vzdialenosťou od Bratislavy len 23 kilometrov robí z mesta Pezinok vyhľadávanú lokalitu pre pokojný, no zároveň dynamický život.

Pezinok je vinohradnícke mesto na úpätí Malých Karpát s rôznymi možnosťami na turistiku, cykloturistiku, jazdu na koni a príjemný oddych, zároveň vzdialené od Bratislavy iba na 15 minút.
V meste sa konajú rôzne kultúrne a spoločenské podujatia vrátane Pezinského vinobrania, má priame autobusové a železničné spojenie s Bratislavou. Kompletná občianska vybavenosť mesta sú škôlky, základné a stredné školy vrátane gymnázia a obchodnej akadémie, MHD, zdravotné stredisko, nemocnica, lekárne, supermarkety (Jednota, Billa, Kaufland, Lidl, TESCO) nákupné centrá (Mólo, Plus)


CENA



Cena bytu je 133.000EUR.
V uvedenej cene zabezpečíme kompletný realitný a právny servis.
Nehnuteľnosť je možné financovať aj prostredníctvom úveru. Najvýhodnejšie HYPOTEKÁRNE financovanie zabezpečí špecialista BEZPLATNE!

***

Páči sa Vám naša prezentácia? Aj Vám radi pomôžeme s predajom, prenájmom Vašej nehnuteľnosti.
AKCIA! VIRTUÁLNE OBHLIADKY pre všetky naše ponuky.

Finálna cena sa môže odlišovať podľa záujmu o nehnuteľnosť.
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Prom Real




Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Pezinku na ulici Sládkovičova

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Sládkovičova v Pezinku v cene 133.000,- € je o 56.603 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Pezinku. Rozloha je o 5 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Pezinku. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 12 dvojizbových bytov v Pezinku. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0910.., uveďte číslo ponuky ZR-01...

Pozícia realitnej ponuky

133.000,- €
Cena nehnuteľnosti 98.000,- € 230.000,- €
60 m²
Celková rozloha 42 m² 153.28 m²
62 m²
Úžitková plocha 42 m² 87.25 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha60 m²
Úžitková plocha62 m²
Poschodie2
Počet poschodí4
Počet izieb2,5
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpadunie
Plynáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-012-203 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny