1 BCR- 3.IZBOVÝ BYT- NOVOSTAVBA SKY BOX PAJŠTÚNSKA UL.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj 3-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite na Pajštúnskej ul. Bratislava v projekte SKYBOX, ktorý je ukážkou toho, ako zladiť moderné bývanie a netradičnú architektúru. Rozloha: 103,61m2 (82,74m2 a loggia 17,17m2 pivnica 3,70m2.) posch 5/6, orientácia JZ
Jeho výhodou je moderná dispozícia, nepriechodné spálne, loggia.Vybavený je štýlovou kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi, pričom nechýbajú ani bezpečnostné dvere či vstavaná skriňa. Na pohľad potešia interiérové dvere potiahnuté až po strop, Byt je plne klimatizovaný! K bytu patria aj 2 vlastné vnútorné parkovacie miesta a pivnica. Predáva kompletne zariadený. Kuchyňa DALNO vyhotovená na mieru vrátane vstavaných spotrebičov spolu s jedálenskou časťou. Obývacia miestnosť s koženou sedačkou a dizajnovým nábytkom. TV a optický internet je od poskytovateľa UPC. Predpríprava (zásuvky) na TV a internet je samozrejme aj v ostatných obytných miestnostiach. Vo vstupnej hale a v detskej izbe sa nachádzajú vstavané skrine od Hilkoviča. Nábytok do celého bytu bol vyrábaný na mieru. Loggia má drevenú podlahu na mieru. V každej miestnosti sú siete proti hmyzu, interiérové žalúzie a v spálni je aj vonkajšia roleta na diaľkové ovládanie. odporúčame vidieť!

OKOLIE
Zaručené bývanie v centre diania, odkiaľ je blízko kamkoľvek. Kompletná občianska vybavenosť. Priamo v Sky boxe sa nachádza, fitnes centrum, kaviareň,Samoška, Poštová banka, Alza. kaderníctvo, zubná ambulacia. V blízkosti sa nachádzajú základné školy, škôlky, detské ihrisko, zastávky MHD. Neďaleko nájdete tiež obchodné reťazce Tesco, Terno i Lidl. Aktívny relax vám poskytne neďaleké jazero Veľký Draždiak či obľúbená hrádza. Pripojenie na diaľničný obchvat. A do centra mesta je to len na skok.

Prečo Sky box?
ak máte predstavu o vlastnom nadčasovom, štýlovom a komfortnom bývaní
ak preferujete originálny dizajn s invenčnou architektúrou
ak túžite po bývaní s výhodami polyfunkčnej budovy
ak chcete vlastniť nehnuteľnosť, ktorá má vysoký štandard a je nielen na pohľad výnimočná
ak potrebujete dobre investovať do nehnuteľnosti, ktorá svoju hodnotu nestratí ani v budúcnosti
alebo, ak hľadáte novú adresu v Bratislave, ktorá by stála za to,

Cena: byt 205.000,-€ + 9000- € parkovacie miesto
email:

ID: 100007
V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Bratislava V