PREDANÝ 4 izbový byt Šášovská ulica Bratislava V Petržalka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Šášovská
87 m²
8
8
4
nie
úplne prerobený
verejný vodovod
áno
predaj - 4-izbový byt
Cena v RK možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

27705x zobrazená v zozname / 25060x zobrazená detailne / 182x zobrazená detailne tento mesiac

Real-H,s.r.o. pripravila 4 izbový byt Šášovská ulica, Bratislava V Petržalka, OV. Rozloha bytu je 87,01 m2
( byt 85,36m2 + pivnica 1,65 m2 + loggia 3,5 m2 ), nachádza sa na 8 poschodí z 8 poschodí, výťah, výhodou tohto domu je , že sú len dva byty na poschodí.
Dom prešiel rekonštrukciou, výmena brány, výmena schodiska, zrekonštruovaný vstupný priestor vchodu, zateplený dom aj strecha.
Kompletná rekonštrukcia bytu bola august – október 2017. V rámci rekonštrukcie bola robená kompletne nová elektrika, kompletne nová vodoinštalácia, výmena nových radiátorov. Vo vstupnej hale, v kúpeľni , vo WC a v kuchyni je sadrokartónový podhľad s LED bodovými svietidlami. Kúpeľňa má aj LED svietiaci pás, nové obklady, dlažbu, novú vaňu, prípravu na pračku, nové umývadlo so skrinkou, zrkadlo v poličke. WC je samostatné so závesným systémom, nové obklady a dlažba. V celom byte je plávajúca laminátová podlaha. Z kuchyne je loggia s novou dlažbou. Nová kuchynská linka so všetkými spotrebičmi ( chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, elektrická rúra, plynová sklokeramická varná doska, digestor ). Pod hornými skrinkami je LED svietiaci pás. V kuchyni je moderná omietková stena. Vo veľkej vstupnej hale je vkusná moderná vešiaková skriňa. Vstupné dvere sú bezpečnostné ,, SHERLOCK“ 13 bodové. Nové interiérové dvere. Nové stierky a maľovky. Vo všetkých izbách sú stropné svietidlá, v obývacej izbe je LED svietidlo s diaľkovým ovládaním a možnosťou menia intenzity svetla a možnosťou menenia farebnosti. Plastové okná s interiérovými žalúziami a sieťkami proti hmyzu.
Dispozícia: veľká vstupná hala z ktorej sú vstupy do samostatných izieb. Samostatné WC, kúpeľňa s vaňou. Kuchyňa s loggiou. Krásny výhľad do parku. Orientácia bytu je V-Z.


Lokalita: Bratislava Petržalka s výbornou infraštruktúrou, množstvom obchodov, škôl, škôlok, bánk, zdravotných stredísk, služieb. Dostupnosť MHD do centra 10 minút, výborné napojenie na hlavné cesty a diaľničné obchvaty. Neďaleko je jazero Draždiak, petržalská hrádza s možnosťou relaxu a športových aktivít.
Cena: PREDANÝ,- eur s možnosťou financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru

Kontakt: Real-H,s.r.o


Hana Bačiková
Email:
office: Hraničná 20B, 821 05 Bratislava
www.realh.sk


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Šášovská

Rozloha je o 5 metrov menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 11 štvorizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903215.., uveďte číslo ponuky ZR-HB...

Kontaktujte

Hana Bačiková

Hana Bačiková

hovorím po slovensky
0903215.. zobraziť 0903215200

Real - H, s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Real - H, s.r.o.

Sedmokrásková 1, Bratislava 821 01

0903.. zobraziť 0903215200 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha87 m²
Úžitková plocha87 m²
Poschodie8
Počet poschodí8
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statuspredané
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžiaáno - 1
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Predzáhradkanie

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-HB-121 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.