PREDANÉ 4i byt (101m2) s dvoma kupelňami, Komárno

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

PRVÁ R3ALITNÁ Vám ponúka na predaj nadštandardný 4- izbový byt v Komárne na ul. Hviezdna. Byt vo výmere 101 m2 sa nachádza na poschodí VII. poschodového obytného domu s výťahom.

Stav a dispozícia: Byt vznikol spojením 2 susediacich bytov, čím získal dve kúpeľne a nadštandardnú metráž. Spolu s moderným dizajnom a kvalitne prevedenou rekonštrukciou zameranou na detaily je to byt určený najmä pre mladú , aj viac detnú, rodinu.

Byt pozostáva z 3 nepriechodných izieb, priechodnej obývačky, kuchyne so špajzou, 2 kúpeľní (1x sprcha, 1x vaňa, 2 x WC.) K bytu prislúcha balkón, Byt má zachované 2 samostatné vchody V rámci rekonštrukcie () boli na byte vymenené všetky rozvody (elektrika, voda), osadené plastové okná, bezpečnostné dvere, vymenené interiérové dvere, položená laminátová podlaha v izbách, dlažba v kuchyni a kúpeľniach, Steny boli ošetrené stierkami, stropy sú znižované dizajnovým sadro-kartónom so zapusteným bodovým osvetlením. Kuchynská linka a nábytok v izbách je vyrobený na mieru. Tepelnú pohodu v byte zabezpečuje klimatizácia s ktorou sa dá v prípade potreby aj kúriť.

Lokalita: Byt sa nachádza v tichej lokalite, s dobrou občianskou vybavenosťou.

Výhody: rozloha, 4 izby, kompletná rekonštrukcia.

V prípade záujmu si dohodnite už dnes termín obhliadky na čísle: alebo na e-mail

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Komárno

PREDANÉ: 4 izbový byt v KN
Predaj 84.000,- €
PREDANÉ: 4 izbový byt v KN

PREDANÉ!EXKLUZÍVNE LEN V MAX REALITY Na predaj je priestranný 4 izbový byt v Komárne na ul. Vodná vo výmere 82 m2. Nachádza sa na siedmom poschodí obnovené obytného domu...

4-izbový byt 82 m2 Komárno / Vodná
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDANÉ: 4 izbový byt v KN 84.000,- € 4-izbový byt 82 m2 Komárno
Vodná
predaj