PREDANÝ byt na začiatku Petržalky, Šustekova ulica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Šustekova
30 m²
12
2
1
po rekonštrukcii
nie
nie
áno
predaj - 1-izbový byt
Cena v RK možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

17654x zobrazená v zozname / 5396x zobrazená detailne / 289x zobrazená detailne tento mesiac

Rezervovaná Novozrekonštruovaná moderná garsónka, začiatok Petržalky, Šustekova ulica. Rozloha bytu je 30m2 , (byt má 25 m2 + loggia 5m2). K bytu prislúcha aj pivnica, ktorá sa nachádza na poschodí.
Byt sa nachádza na 2 nadzemnom podlaží z 12 poschodí + 2x výťah.

Bytový dom prešiel rekonštrukciou, výmena vstupnej brány, nové výťahy, zrekonštruovaný vstupný priestor vchodu a spoločných priestorov, zateplený dom. V bytovom dome sú vymenené stúpačky.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou 2022. Kompletne nová elektroinštalácia, vodoinštalácia, nová poistná skrinka, nové stierky maľovky. Sadrokartónové podhľady v predsieni a kúpeľni s bodovými LED svietidlami. Nová vodoinštalácia od stúpačiek do kuchyne a kúpeľne s WC. Novšie plastové okná s interiérovými žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Nové bezpečnostné dvere a interiérové dvere do kúpeľne. V kúpeľni sa nachádza vaňa so zabudovaným WC systémom, keramické umývadlo so skrinkou. V kúpeľni je príprava na pračku. V celom byte sa nachádza nová plávajúca podlaha. V byte je na mieru robený nábytok. Na chodbe je vstavaná skriňa s vešiakom a botníkom a zrkadlo. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou na mieru so zabudovanými spotrebičmi/ sklokeramická varná doska, elektrická rúra, digestor a vstavaná chladnička s mrazničkou. Spacia časť je oddelená modernými lamelami, kde sa nachádza posteľ a úložné skrine nad posteľou. V obývacej časti je skrinka pod TV a vkusná knižnica. Loggia má rozlohu 5,24m2,

Byt je orientovaný na východ.


Byt je voľný neobývaný a pripravený na nasťahovanie.
Nízke mesačné náklady: 68,- eur/ 1 osoba.

Začiatok Petržalky je TOP lokalita, kúsok do samotného centra mesta . Nová eletričková trať Vás dopraví do centra za pár minút. Výborný prístup aj Prístavný most aj Apollo most. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, potraviny ( Lidl , Tesco, Billa ), trhovisko ,pošta , detské ihriská, kaviarne, reštaurácie, lekáreň, základná škola, materská škola, zastávky električky a MHD, hrádza , cyklo chodník….

Cena: 000,- eur, možnosť čerpania hypotekárneho úveru.

K cene bude pripočítaná provízia vo výške 2% z kúpnej ceny.
Provízia zahŕňa kvalitné realitné a právne služby spojené s prevodom nehnuteľnosti:
– vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie (zmluva o budúcej zmluve, rezervačná zmluva, zmluva o prevode vlastníctva bytu, návrh na vklad vlastníckych práv, prípadné dodatky, protokol o prevzatí a odovzdaní nehnuteľnosti…)
–notárske poplatky spojené s overovaním podpisov predávajúceho na zmluve o prevode vlastníctva bytu
– správny poplatok (kolok v hodnote 66,-EUR) spojený s návrhom na vklad vlastníckych práv
– zabezpečenie promptného ohodnotenia nehnuteľnosti prostredníctvom znalca, ktorý je akceptovaný všetkými bankami. Možnosť financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru. Ponúkame bezplatné stretnutie a poradenstvo s hypotekárnym špecialistom priamo u nás.

Kontakt: Real-H,s.r.o.


Office: Hraničná 20B, 821 05 Bratislava
Nicolette Bačiková
Email:

Hana Bačiková


Email:
www.realh.sk

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Šustekova

Rozloha je o 5 metrov menšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 21 jednoizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0944605.., uveďte číslo ponuky ZR-NV...

Podrobné informácie

Celková rozloha30 m²
Úžitková plocha30 m²
Poschodie2
Počet poschodí12
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statuspredané
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžiaáno - 1
Terasanie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciavýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-NV-151 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.