PRENAJATÉ, 2 izbový byt, Hviezdoslavov, časť Hviezdne bývanie

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária Zenith Reality Vám ponúka na prenájom 2 izb. byt v novostavbe v projekte Hviezdne bývanie v obci Hviezdoslavov , ktorá sa nachádza neďaleko Bratislavy. Byt sa nachádza na prvom poschodí jednopodlažného bytového domu. Byt je o výmere 38 m2 + Loggia 3,42 m2. K bytu prislúcha aj vlastné parkovacie miesto hneď pred vchodom do bytového domu.

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne spojenej s toaletou, spálne a obývacej izby spojenej s kuchyňou. Byt sa prenajíma kompletne zariadený okrem postele. V prípade záujmu možnosť do zariadiť po vzájomnej dohode.

Okolie bytového domu ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. V okolí bytového domu sa nachádza detské ihrisko, pošta, rodinné centrum , pekáreň, obecný úrad. 1 km od bytového domu sa nachádza vlaková stanica s priamym spojom do Bratislavy. Asi 6 km sa nachádza mesto Šamorín s kompletnou vybavenosťou obchodov -Lidl, Kaufland, Billa, Tesco, Coop Jednota, Pepco, dm Drogérie a mnoho ďalších.

Cena prenájmu vrátane energií a parkovacieho státia je 450,- eur/mesiac + jedna vratná kaucia v cene nájmu.

Zodpovedný maklér: Barbora Soósová, kontakt : , email:

Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright

Podobné realitné ponuky

Zariadený 2izbový byt v Dunajskej Strede
Prenájom 550,- €/mes.
Zariadený 2izbový byt v Dunajskej Strede

Andrea&Partners Vám ponúka na prenájom 2 izbový byt v meste Dunajská Streda na sídlisku Nová Ves.BYT: sa nachádza na 7 poschodí, má výmeru 52m2, disponuje jednou samostatnou spálňou, plne...

2-izbový byt 52 m2 Dunajská Streda
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Zariadený 2izbový byt v Dunajskej Strede 550,- €/mes. 2-izbový byt 52 m2 Dunajská Streda prenájom