PRENAJATÉ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Záhradnícka
75 m²
4
2
2,5
úplne prerobený
áno
prenájom - 2-izbový byt
580,- € Energie:
150 € / mes
+150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

189334x zobrazená v zozname / 21432x zobrazená detailne / 337x zobrazená detailne tento mesiac

AMEXA REAL ponúka na prenájom veľkorysý 2,5-izbový kompletne zariadený, štýlový byt s parkovaním vo výhľadávanej lokalite v blízkosti OC CENTRÁL a zimného štadióna.
Byt je ideálny pre náročnejšiu klientelu, jednotlivca, pár, alebo dve samostatné osoby, ktoré ocenia komfort, štýlové zariadenie bytu v klasickom tehlovom dome a výbornú lokalitu s dobrou dostupnosťou.

» ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE
Byt má 75 m2 a nachádza sa na 2. poschodí zo 4. V dome je nový výťah a nové vchodové dvere ovládané audiovrátnikom. Je kompletne zrekonštruvaný ešte neobývaný. Prenajíma sa kompletne zariadený, resp. prenajímateľ je ochotný dozariadiť byt podľa požiadaviek nájomcu. Obývacia izba a spálňa sú orientované na západ do tichej ulice, kuchyňa s menšou izbou na Severo-východ do dvora.

» POPIS NEHNUTEĽNOSTI
Byt Vás očarí priestrannosťou a dostatočným prísunom denného svetla. Repasované vstupné a interiérové dvere, klasické drevené parkety doplnené vkusným zariadením dodávajú tomuto bytu štýlovú atmosféru. Centrálnu časť bytu tvorí priestranná hala, z ktorej sa vchádza do jednotlivých miestností. Nachádzajú sa v nej 2 vstavané skrine zväčšujúce kapacitu odkladacích priestorov. Kuchyňa je vybavená novými spotrebičmi ktoré su pripravené na prípravu Vašich kulinárskych výtvorov. Prechádza sa z nej do komory a menšej miestnosti, ktorá je ideálna na vytvorenie príjemnej pracovne s oknom do dvora. Obývacej izbe dominuje pohodlný rozkaladací gauč a dizajnová lampa. Dá sa z nej prejsť do spálne. Kúpelňa so sprchovým kútom a WC sú samostatné. Byt je vybavený práčkou.

» LOKALITA
Vyhľadávaná a atraktívna lokalita v centre mesta poskytuje nájomcovi kompletnú občiansku vybavenosť a vynikajúcu dostupnosť autom, či MHD. V pešej dostupnosti do 5 minút sa nachádza nákupné centrum Centrál (potraviny BILLA, DM Drogerie, fitness), podchod Trnavské mýto (potraviny KRAJ, drogéria TETA), trhovisko Miletičova (potraviny TESCO), zimný štadión. Oblúbenci gastronómie odporučíme hneď niekoľko reštaurácií v okolí. Najoblúbenejšie vietnamské bistro Phong Nam, vyhlásená talianska reštaurácia Al Trivio, nestarnúca reštaurácia Tyrolská izba, Centrálna klubovňa či množstvo menších gastro prevádzok.

» PARKOVANIE
Parkovanie je k dispozícii vo dvore za rampou, ku ktorej nájomca dostane ovládač. Nie je vyhradené konkrétne miesto a je zahrnuté v cene nájmu.

» DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE
Prenajímateľ je ochotný dozariadiť byt podľa požiadaviek nájomcu.

Byt je voľný ihneď.



» CENA 580€ + 150€ energie.

V prípade záujmu, či akýchkoľvek otázok ma prosím kontaktujte.

Budem sa na Vás tešiť na ohliadke



Andrea Adámková



» Prenajímateľ si vyhradzuje právo prijať ľubovoľnú ponuku, alebo ponuku odmietnuť bez udania dôvodu.
» Na nehnuteľnosti bola použitá služba HOMESTAGING.
» Bytové doplnky od sločnosti KULLA.
» Obsah inzerátu, fotografie a texty sú autorským dielom a majetkom spoločnosti AMEXA REAL s.r.o.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Záhradnícka

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Záhradnícka v Bratislave - Ružinov v cene 580,- € je o 407 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 18 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 69 dvojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0948023.., uveďte číslo ponuky ZR-A1...

Pozícia realitnej ponuky

580,- €
Cena nehnuteľnosti 377,- € 214.000,- €
75 m²
Celková rozloha 34 m² 83.5 m²
75 m²
Úžitková plocha 34 m² 75 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha75 m²
Úžitková plocha75 m²
Poschodie2
Počet poschodí4
Počet izieb2,5
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-A1-6 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny